Angela van Buuren-Evers

Coach/trainer

Als je jezelf kent, ben je krachtig. Als je jezelf accepteert, ben je onoverwinnelijk.

Hoe werk ik: Ik gebruik interventies en handvatten die nodig zijn om de ander te stimuleren tot de kern te komen, en om zelf eigenaarschap te nemen in het beantwoorden van de coachvraag. Ik geef mensen (meer) (zelf)vertrouwen, energie en levensvreugde en help hen verder in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik help om focus aan te brengen, om spannende situaties en stress te managen, met meer plezier te werken en daardoor succesvoller te zijn. Ik weet vertrouwen en veiligheid binnen de coachrelatie te creëren zodat mensen hun ei kwijt kunnen en (weer) geïnspireerd raken.

Ik begrijp dankzij mijn beroeps- en levenservaring hoe het er in een corporate omgeving aan toe gaat en ben getraind om onbevooroordeeld een vertrouwelijk gesprek aan te gaan, mensen een spiegel voor te houden en te sparren over onderwerpen op het gebied van het mentale welzijn. Ik kijk naar wat er nu al is en probeer dat te extrapoleren naar waar men wil zijn.

Vanwege mijn eigen ervaringen coach ik ook mensen die geconfronteerd zijn met een plotselinge ziekte in hun leven en proberen om de draad weer op te pakken en hun (carrière)pad willen vervolgen. Ik luister niet om te antwoorden, maar om te begrijpen.

Mijn missie: Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen de SilverLining van het leven (opnieuw) te laten inzien: iedere negatieve gebeurtenis herbergt een positief aspect in zich. Mijn burn-out in de advocatuur was achteraf bezien een cadeau om mijn leven weer in balans te krijgen en een hogere kwaliteit van leven te ervaren. De SilverLining van mijn intense ervaring met eierstokkanker: je hebt maar één leven. Het is geen generale repetitie. Volg je hart en je energie. Er is geen hiërarchie in leed. Iedereen bewandelt zijn eigen pad. Zorg goed voor jezelf.

Coaching vind ik het mooiste vak ter wereld aangezien je op volstrekt gelijkwaardig niveau iemand anders helpt om zichzelf te vinden. Je kunt pas worden wie je wilt zijn, als je loslaat wie je bent geworden. Van uiterlijk vertoon naar innerlijke beweging… Het is precies wat deze tijd van ons vraagt: verbinding met je ware zelf en afstemmen en durven vertrouwen op je innerlijke leiding, je intuïtie, je kompas. Om eigenaarschap te nemen over je leven; dat is de betekenis van leiderschap voor mij.

Mijn specialisaties:

* Werk & Carrière, Stress & Burn-out: betere work/life balance ter voorkoming van burn-out/verzuim en uitstroom. Ik help mensen om de regie over hun leven te herpakken;

* Loopbaanontwikkeling: loopbaanbegeleiding/zingevingsvraagstukken;

* Persoonlijke ontwikkeling: het vergroten van (werk)geluk, grenzen stellen en perfectionisme, verhogen van levenskwaliteit, positievere mindset, betere mentale gezondheid, effectief omgaan met anderen en respectvol feedback geven.

Technieken die ik inzet: Ik maak o.a. gebruik van de functionele analyse, het ijsbergmodel van McClelland, de kernkwadranten, positieve psychologie, systemisch werk, ACT, omdenken, innerlijke en uiterlijke levenslijn, cirkel van acht, cirkel van invloed, zelfontplooiing volgens de piramide van Maslow, RET, voice dialogue, oplossingsgericht coachen, de transactionele analyse (TA) en de drama- en winnaarsdriehoek, hechtingscirkel, geweldloze communicatie, The Work enz. Ik stel open, waardevrije vragen en zet de wondervraag, copingvragen en inschalen in. Daarnaast geef ik concrete feedback en deel ik respectvol mijn analyses om de beste versie van jezelf te worden.

Mijn achtergrond: Na ruim 11 jaar advocaat te zijn geweest, heb ik mijn toga aan de wilgen gehangen om mijn droom na te jagen: een eigen coachbedrijf. Ik heb rechten gestudeerd aan de Universiteit Utrecht inclusief een semester in Londen. Naast mijn werk als advocaat heb ik mijn StiR-certificering als Coach voor Professionals behaald aan de School voor Coaching. Daarna heb ik de opleiding tot deskundige voor het verrichten van kwaliteitstoetsen (gespreksleider intervisie) bij advocaten gevolgd bij Dialogue. In 2021 ben ik cum laude geslaagd voor de Erkende Europees Gecertificeerde Coachopleiding met EQA-keurmerk (NOBCO-accreditatie) Professioneel Coachen & Leiderschap bij Mastercoaching International®.

In mijn functie als advocaat had ik al talloze mensen gecoacht alsmede intervisiebijeenkomsten begeleid. In januari 2021 heb ik mijn eigen bedrijf SilverLining Coaching opgericht (coaching & intervisie). In mei 2021 ben ik Business Partner bij MCI® New Law, een dochteronderneming van Mastercoaching International®, geworden. Samen met mijn compagnon verzorg ik coachopleidingen, trainingen, maatwerk coachtrajecten en teamcoaching/heidagen.

Naast mijn werk: Ik ben getrouwd en moeder van een koningskoppel; they are my pride & joy. Ik houd enorm van reizen (Argentinië, Mexico, Indonesië, Amerika etc.) en ben dol op sushi eten, eindeloos kletsen en wijn drinken met mijn vriendinnen. Coaching is echt mijn passie en SilverLining Coaching beschouw ik als mijn 3e kindje. Ik sport en dans graag (Salsation) en ben fan van boeken, theater en films.