Angelique van den Donk

Angelique van den Donk

Coach/counselor/loopbaanbegeleider

Vanuit de Kern in Beweging! 

Hoe werk ik: Ik werk graag met je, als je je al wat langer geblokkeerd voelen op een aantal zaken en tegelijkertijd een duidelijk verlangen hebt om meer vanzelfsprekendheid en flow in het leven te ervaren, het (werkende) leven te leven dat bij jou past. Er mag een bepaalde ‘urge’ gevoeld worden. 

Mijn specialisaties: Ik richt me op vitaliteitsvraagstukken. Ik help je om uit je hoofd te gaan en meer in je lijf te komen zodat denken en voelen geïntegreerd worden en je weer kunt vertrouwen op je interne route-navigatie. Ik word ingezet voor Burn-out/Bore-out begeleiding, Exit trajecten,  Loopbaanvraagstukken en spar met directie en MT leden over loopbaan, communicatie en life-events.

Technieken die ik inzet: Coaching, Counseling & Sparring gesprekken. 

Afhankelijk van jouw hulpvraag kunnen we diverse instrumenten inzetten. Bv. de online leeromgeving ‘Uit je Hoofd in je Lijf’ in om denken en voelen te integreren. Of het traject ‘In je kracht vanuit de kern’ om vrij en vanzelfsprekend jouw unieke bijdrage in werk en privé te manifesteren. Hierbij maken we gebruik van Sense software, een frequentie-toepassing om onbewuste blokkades te neutraliseren. Een unieke aanpak met gegarandeerde doorbraken. Veel inspiratie haal ik bovendien uit het gedachtegoed van de 3 Principles van Sydney Banks. 

Mijn achtergrond: Ik ben feitelijk coach geworden omdat ik door ziekte ‘gedwongen’ was puur vanuit mijn talent, dus met behoud van energie, te gaan werken. Ik heb ervaren wat dat (enorm) positief heeft bijgedragen voor mezelf en voor de wereld om mij heen. Vanuit het diepst van mijn hart geloof ik dat het in iedereen zit om meer ontspannen zichzelf te zijn en daarmee zijn/haar waardevolle bijdrage te leveren die energie geeft. Mijn post-HBO opleiding Coaching & Counselling vormde het startpunt voor mijn werk als therapeut/coach/counselor/loopbaanbegeleider. Om kwaliteit te blijven bieden ontwikkel ik me voortdurend op persoonlijk en professioneel gebied. Jaarlijks volg ik trainingen, die aansluiten op de uitdagingen die ik in mijn begeleidingswerk tegenkom. Ik volg intervisie en supervisie om scherp te blijven en mijn professionaliteit te borgen.

Naast mijn werk: Ben ik graag actief bezig. Bij of op het water of in de sneeuw. Het liefst met mijn gezin en ‘close friends’.

Angelique van den Donk

Ik heb de samenwerking met Angelique ervaren als zeer prettig, open, met vertrouwen en inspirerend. Enerzijds heeft Angelique een spiegel voorgehouden en me leren focussen, anderzijds heb ik nieuwe mogelijkheden gezien en mijn blikveld verruimd.

Een loopbaantraject beveel ik aan omdat het echt nieuwe inzichten en balans kan geven en hervinden van aspecten, kwaliteiten, die door de jaren heen naar de achtergrond zijn geschoven of zelfs onzichtbaar zijn geworden.

Mariëtte

Ik heb de samenwerking met mijn coach ervaren als zeer positief! Angelique luistert goed en stelt op het juiste moment de juiste vragen. Ze is positief ingesteld en denkt mee om jouw leven aangenamer te maken. Ga vooral zo door..!!

Sandra Van Dooren

Angelique heb ik ervaren als een zeer professionele coach. Ze komt erg snel tot de kern, pakt door en geeft op de juiste momenten tegengas. Daarnaast is ze zeer empathisch waardoor ik vrijwel meteen een klik voelde. Alle opdrachten zijn besproken maar doordat Angelique ook kijkt wat er nodig is, zijn er essentiële issues (belemmeringen) van mij aan bod gekomen waardoor ik nu meer ruimte heb om echt stappen te maken. Kortom: een 9,5 voor de samenwerking en manier van coachen (een 10 geef ik nooit)

Sanne