Angelique van den Donk

Coach/counselor/loopbaanbegeleider

Samen blokkades doorbreken! 

Hoe werk ik: Mensen die zich al wat langer geblokkeerd voelen op een aantal zaken en tegelijkertijd een duidelijk verlangen hebben om meer vanzelfsprekendheid in het leven te ervaren, het leven te leven dat bij hem/haar past. Er mag een bepaalde ‘urge’ gevoeld worden.

Ik maak gebruik van de sense methode. Een beproefde en unieke techniek die gebruik maakt van het onderbewuste en helpt bij het doorbreken van patronen. Dat is vooral effectief bij chronische stress begeleiding. Daarnaast word ik graag ingezet voor Burn-out/Bore-out begeleiding en loopbaanvraagstukken.

Mijn specialisaties: Ik ben gespecialiseerd in vitaliteitsvraagstukken. Ik help je om uit je hoofd te gaan en meer in je lijf te komen zodat denken en voelen geïntegreerd worden. Hierbij maak ik gebruik van een digitale omgeving zodat het objectief blijft. Dat is binnen de coaching erg uniek en leidt tot mooie doorbraken. Daarnaast spar ik met directie en MT leden over loopbaanvraagstukken en werk/privé balans.

Technieken die ik inzet: Coaching en therapie gesprekken ondersteund met een online leeromgeving en DISC gedragsprofielen. Daarnaast werk ik met Sensi software. Een frequentietoepassing die werkt met je onbewuste.

Mijn achtergrond: Ik ben feitelijk coach geworden omdat ik door ziekte ‘gedwongen’ was puur vanuit mijn talent, dus met behoud van energie, te gaan werken. Ik heb ervaren wat dat (enorm) positief heeft bijgedragen voor mezelf en voor de wereld om mij heen. Vanuit het diepst van mijn hart geloof ik dat het in iedereen zit om meer ontspannen zichzelf te zijn en daarmee zijn/haar waardevolle bijdrage te leveren die energie geeft. Mijn post-HBO opleiding Coaching & Counselling vormde het startpunt voor mijn werk als therapeut/coach/counselor/loopbaanbegeleider. Om kwaliteit te blijven bieden ontwikkel ik me voortdurend op persoonlijk en professioneel gebied. Jaarlijks volg ik trainingen, die aansluiten op de uitdagingen die ik in mijn begeleidingswerk tegenkom. Ik volg intervisie en supervisie om scherp te blijven en mijn professionaliteit te borgen.

Naast mijn werk: Ben ik graag actief bezig. Bij of op het water of actief in de sneeuw. Het liefst natuurlijk met mijn gezin.