Angelique van den Donk

Angelique van den Donk

Coach/counselor/loopbaanbegeleider

Samen blokkades doorbreken! 

Hoe werk ik: Mensen die zich al wat langer geblokkeerd voelen op een aantal zaken en tegelijkertijd een duidelijk verlangen hebben om meer vanzelfsprekendheid in het leven te ervaren, het leven te leven dat bij hem/haar past. Er mag een bepaalde ‘urge’ gevoeld worden.

Ik maak gebruik van de sense methode. Een beproefde en unieke techniek die gebruik maakt van het onderbewuste en helpt bij het doorbreken van patronen. Dat is vooral effectief bij chronische stress begeleiding. Daarnaast word ik graag ingezet voor Burn-out/Bore-out begeleiding en loopbaanvraagstukken.

Mijn specialisaties: Ik ben gespecialiseerd in vitaliteitsvraagstukken. Ik help je om uit je hoofd te gaan en meer in je lijf te komen zodat denken en voelen geïntegreerd worden. Hierbij maak ik gebruik van een digitale omgeving zodat het objectief blijft. Dat is binnen de coaching erg uniek en leidt tot mooie doorbraken. Daarnaast spar ik met directie en MT leden over loopbaanvraagstukken en werk/privé balans.

Technieken die ik inzet: Coaching en therapie gesprekken ondersteund met een online leeromgeving en DISC gedragsprofielen. Daarnaast werk ik met Sensi software. Een frequentietoepassing die werkt met je onbewuste.

Mijn achtergrond: Ik ben feitelijk coach geworden omdat ik door ziekte ‘gedwongen’ was puur vanuit mijn talent, dus met behoud van energie, te gaan werken. Ik heb ervaren wat dat (enorm) positief heeft bijgedragen voor mezelf en voor de wereld om mij heen. Vanuit het diepst van mijn hart geloof ik dat het in iedereen zit om meer ontspannen zichzelf te zijn en daarmee zijn/haar waardevolle bijdrage te leveren die energie geeft. Mijn post-HBO opleiding Coaching & Counselling vormde het startpunt voor mijn werk als therapeut/coach/counselor/loopbaanbegeleider. Om kwaliteit te blijven bieden ontwikkel ik me voortdurend op persoonlijk en professioneel gebied. Jaarlijks volg ik trainingen, die aansluiten op de uitdagingen die ik in mijn begeleidingswerk tegenkom. Ik volg intervisie en supervisie om scherp te blijven en mijn professionaliteit te borgen.

Naast mijn werk: Ben ik graag actief bezig. Bij of op het water of actief in de sneeuw. Het liefst natuurlijk met mijn gezin.

Angelique van den Donk

Ik heb de samenwerking met Angelique ervaren als zeer prettig, open, met vertrouwen en inspirerend. Enerzijds heeft Angelique een spiegel voorgehouden en me leren focussen, anderzijds heb ik nieuwe mogelijkheden gezien en mijn blikveld verruimd.

Een loopbaantraject beveel ik aan omdat het echt nieuwe inzichten en balans kan geven en hervinden van aspecten, kwaliteiten, die door de jaren heen naar de achtergrond zijn geschoven of zelfs onzichtbaar zijn geworden.

Mariëtte

Ik heb de samenwerking met mijn coach ervaren als zeer positief! Angelique luistert goed en stelt op het juiste moment de juiste vragen. Ze is positief ingesteld en denkt mee om jouw leven aangenamer te maken. Ga vooral zo door..!!

Sandra Van Dooren

Angelique heb ik ervaren als een zeer professionele coach. Ze komt erg snel tot de kern, pakt door en geeft op de juiste momenten tegengas. Daarnaast is ze zeer empathisch waardoor ik vrijwel meteen een klik voelde. Alle opdrachten zijn besproken maar doordat Angelique ook kijkt wat er nodig is, zijn er essentiële issues (belemmeringen) van mij aan bod gekomen waardoor ik nu meer ruimte heb om echt stappen te maken. Kortom: een 9,5 voor de samenwerking en manier van coachen (een 10 geef ik nooit)

Sanne