Coaching voor executives

Neem contact op

Executive coaching

Als directeur of directielid vind je niet vaak een sparringpartner die je écht feedback geeft. Veel collega’s zijn bijvoorbeeld terughoudend om jou te vertellen hoe je in hun ogen functioneert. Bovendien wil je wel eens sparren met andere collega’s dan je MT-leden. Een ervaren businesscoach geeft je het tegenwicht dat je zoekt. Hij begrijpt wat je dilemma’s en uitdagingen zijn, weet dat het aan de top soms eenzaam kan zijn en kent de waarde van een goede balans tussen werk en privé. En het belangrijkste: een goede businesscoach stelt jou wél de lastige en confronterende vragen die een ander inslikt. Koester die feedback, want die helpt je om te doen wat je wilt: groeien.

Executive trajecten zijn altijd maatwerk.

Neem contact op om een prijs op maat aan te vragen.

Heb je vragen over coaching voor executives of wil je jezelf inschrijven?

Neem contact met ons op.

Coaching is key

Investeren in training, zonder te zorgen dat je het geleerde ook echt in praktijk brengt. Dat is toch zonde? Bij Coachweb zorgen we dat je investering écht waarde krijgt. Bij ons weet je zeker dat het geleerde (training) onderdeel wordt van jouw werkwijze (coaching). Sterker nog: we helpen je om jezelf iedere dag te blijven uitdagen, waarbij je nieuwe vaardigheden je helpen. Excuses? Die verdwijnen naar de achtergrond. Wat voortaan centraal staat, is het resultaat.

Wanneer zet je coaching in?

Coaching betekent groei. Groeien kan een hele uitdaging zijn. Soms is het bijvoorbeeld lastig om je spreekwoordelijke voet van de rem te halen. Je bent niet tevreden met de huidige situatie. Je zit niet lekker in je vel, of misschien maak je je we zorgen om een dreigend (arbeids)conflict. Je weet dat het anders moet en dat wil je ook, maar hoe? Tijd om een coach in te schakelen. Om samen te kijken naar wie jij bent. Waar ben je goed in? Wat doe je graag? Maar ook: waar belemmer je jezelf? Hoe reëel zijn je toekomstdromen? Je coach helpt je jezelf beter te leren kennen. Jullie brengen in kaart wat belangrijk voor je is onderzoeken wat jouw kracht voor anderen is. Zo krijg je zicht op je talenten en ambities en leg je de basis voor je persoonlijke actieplan!

Een coach die bij je past

Coachweb biedt een aantal coachingspakketten aan. Jij kiest simpelweg het pakket dat bij je past. Ook zorgen we voor een coach die je begrijpt en met wie je een klik hebt. Natuurlijk zijn ze allemaal hoogopgeleid en aangesloten bij brancheverenigingen, maar minstens zo belangrijk is een goede match. Tijdens een (vrijblijvend) intakegesprek maak je nader kennis met de coach die we voor je selecteren. Als je coach bij je past, starten we het traject!