Coaching voor executives

Meer info

Executive coaching

Als directeur of directielid vind je niet vaak een sparringpartner die je écht feedback geeft. Veel collega’s zijn bijvoorbeeld terughoudend om jou te vertellen hoe je in hun ogen functioneert. Bovendien wil je wel eens sparren met andere collega’s dan je MT-leden.

Een ervaren businesscoach geeft je het tegenwicht dat je zoekt. Hij begrijpt wat je dilemma’s en uitdagingen zijn, weet dat het aan de top soms eenzaam kan zijn en kent de waarde van een goede balans tussen werk en privé. En het belangrijkste: een goede businesscoach stelt jou wél de lastige en confronterende vragen die een ander inslikt. Koester die feedback, want die helpt je om te doen wat je wilt: groeien.

Executive trajecten zijn altijd maatwerk.

Neem contact op om een prijs op maat aan te vragen

Coaching is key

Investeren in training, zonder te zorgen dat je het geleerde ook echt in praktijk brengt. Dat is toch zonde? Bij Coachweb zorgen we dat je investering écht waarde krijgt. Bij ons weet je zeker dat het geleerde (training) onderdeel wordt van jouw werkwijze (coaching). Sterker nog: we helpen je om jezelf iedere dag te blijven uitdagen, waarbij je nieuwe vaardigheden je helpen. Excuses? Die verdwijnen naar de achtergrond. Wat voortaan centraal staat, is het resultaat.