Coaching voor medewerkers

Neem contact op

Coaching voor medewerkers

Dit pakket is geschikt voor jouw medewerkers. Als leidinggevende daag je medewerkers constant uit het beste in zichzelf naar boven te halen. Soms is het prettig om daarbij de hulp van een coach in te schakelen. Een coach helpt de medewerker het beste uit zichzelf te halen en te groeien zonder dat de medewerker beoordeeld wordt op zijn valkuilen. Vaak wordt een coach ingezet bij specifieke problemen of als een medewerker niet lekker in zijn vel zit. Denk hierbij aan loopbaan/carrière coaching, outplacement en ondernemerschap, maar ook persoonlijke vragen, zoals werk/privé balans en levensgeluk. Voor elk vraagstuk hebben we een passende professionele coach!

 

Coaching is key

Investeren in training, zonder te zorgen dat je het geleerde ook echt in praktijk brengt. Dat is toch zonde? Bij Coachweb zorgen we dat je investering écht waarde krijgt. Bij ons weet je zeker dat het geleerde (training) onderdeel wordt van jouw werkwijze (coaching). Sterker nog: we helpen je om jezelf iedere dag te blijven uitdagen, waarbij je nieuwe vaardigheden je helpen. Excuses? Die verdwijnen naar de achtergrond. Wat voortaan centraal staat, is het resultaat.

Samen realiseren we groei!
Customers and coaches connected 

Heb je vragen over coaching voor medewerkers of wil je jezelf inschrijven?

Neem contact met ons op.

Wanneer zet je coaching in?

Coaching betekent groei. Groeien kan een hele uitdaging zijn. Soms is het bijvoorbeeld lastig om je spreekwoordelijke voet van de rem te halen. Je bent niet tevreden met de huidige situatie. Je zit niet lekker in je vel, of misschien maak je je we zorgen om een dreigend (arbeids)conflict. Je weet dat het anders moet en dat wil je ook, maar hoe? Tijd om een coach in te schakelen. Om samen te kijken naar wie jij bent. Waar ben je goed in? Wat doe je graag? Maar ook: waar belemmer je jezelf? Hoe reëel zijn je toekomstdromen? Je coach helpt je jezelf beter te leren kennen. Jullie brengen in kaart wat belangrijk voor je is onderzoeken wat jouw kracht voor anderen is. Zo krijg je zicht op je talenten en ambities en leg je de basis voor je persoonlijke actieplan!

Een coach die bij je past

Coachweb biedt een aantal coachingspakketten aan. Jij kiest simpelweg het pakket dat bij je past. Ook zorgen we voor een coach die je begrijpt en met wie je een klik hebt. Natuurlijk zijn ze allemaal hoogopgeleid en aangesloten bij brancheverenigingen, maar minstens zo belangrijk is een goede match. Tijdens een (vrijblijvend) intakegesprek maak je nader kennis met de coach die we voor je selecteren. Als je coach bij je past, starten we het traject!