Coaching

Coaching

Investeren in training, zonder te zorgen dat je het geleerde ook echt in praktijk brengt. Dat is toch zonde? Bij Coachweb zorgen we dat je investering écht waarde krijgt. Bij ons weet je zeker dat het geleerde (training) onderdeel wordt van jouw werkwijze (coaching). Sterker nog: we helpen je om jezelf iedere dag te blijven uitdagen, waarbij je nieuwe vaardigheden je helpen. Excuses? Die verdwijnen naar de achtergrond. Wat voortaan centraal staat, is het resultaat.

 

Samen realiseren we groei!
Customers and coaches connected 

Coachingsaanbod

Coaching voor medewerkers

Een coach helpt de medewerker het beste uit zichzelf te halen en te groeien. Coaching werkt resultaat verhogend en geeft medewerkers het zelfvertrouwen dat ze nodig hebben om te groeien.  

Coaching voor managers

Een coach helpt je bij het ontwikkelen van je leiderschapsvaardigheden en het managen van verandering. In dit programma draait het niet om anderen, maar sta jij centraal. We zorgen dat je het beste uit jezelf haalt en groeit! 

Coaching voor ondernemers

Soms ontbreekt hierdoor het overzicht en ga je gewoon door met allerlei randzaken. Door het beste uit jezelf en je medewerkers te halen creeer je meer en beter resultaat. Coaching levert je focus op en focus leidt tot resultaat.  

Coaching voor executives

Als directeur of directielid vind je niet vaak een sparringpartner die je écht feedback geeft. Een ervaren businesscoach geeft je het tegenwicht dat je zoekt. Hij begrijpt wat je dilemma’s en uitdagingen zijn, weet dat het aan de top soms eenzaam kan zijn en kent de waarde van een goede balans tussen werk en privé.  

Speciale trajecten

DISC-analyse

Creëer inzicht in gedrag, krachten en valkuilen van mensen met het bekende 4 kleuren model.  

Talent Motivatie Analyse (TMA)

Meet je competenties, ontdek je drijfveren en ontwikkel je talenten. Deze uitgebreide analyse wordt wereldwijd ingezet bij het in kaart brengen en ontwikkelen van mensen en teams.  

Outplacement/2de spoor

Hoe nemen we op een verantwoorde wijze afscheid van medewerkers die uitvallen of zich niet verder kunnen/willen ontwikkelen. Samen met onze professionals zoeken we voor iedere betrokkene het best passende, duurzame scenario? 

Wanneer zet je coaching in?

Coaching betekent groei. Groeien kan een hele uitdaging zijn. Soms is het bijvoorbeeld lastig om je spreekwoordelijke voet van de rem te halen. Je bent niet tevreden met de huidige situatie. Je zit niet lekker in je vel, of misschien maak je je we zorgen om een dreigend (arbeids)conflict. Je weet dat het anders moet en dat wil je ook, maar hoe? Tijd om een coach in te schakelen. Om samen te kijken naar wie jij bent. Waar ben je goed in? Wat doe je graag? Maar ook: waar belemmer je jezelf? Hoe reëel zijn je toekomstdromen? Je coach helpt je jezelf beter te leren kennen. Jullie brengen in kaart wat belangrijk voor je is onderzoeken wat jouw kracht voor anderen is. Zo krijg je zicht op je talenten en ambities en leg je de basis voor je persoonlijke actieplan!

Een coach die bij je past

Coachweb biedt een aantal coachingspakketten aan. Jij kiest simpelweg het pakket dat bij je past. Ook zorgen we voor een coach die je begrijpt en met wie je een klik hebt. Natuurlijk zijn ze allemaal hoogopgeleid en aangesloten bij brancheverenigingen, maar minstens zo belangrijk is een goede match. Tijdens een (vrijblijvend) intakegesprek maak je nader kennis met de coach die we voor je selecteren. Als je coach bij je past, starten we het traject!