Coaching

Coaching

Investeren in training, zonder te zorgen dat je het geleerde ook echt in praktijk brengt. Dat is toch zonde? Bij Coachweb zorgen we dat je investering écht waarde krijgt. Bij ons weet je zeker dat het geleerde (training) onderdeel wordt van jouw werkwijze (coaching). Sterker nog: we helpen je om jezelf iedere dag te blijven uitdagen, waarbij je nieuwe vaardigheden je helpen. Excuses? Die verdwijnen naar de achtergrond. Wat voortaan centraal staat, is het resultaat.

 

Samen realiseren we groei!
Customers and coaches connected 

Wil jij ook rust in je hoofd?

Naast onze trainingen en coaching bieden wij nu ook Bars behandelingen aan. Deze behandelingen kunnen echt een uitkomst bieden aan mensen die drukte en chaos ervaren in hun hoofd (een ‘vol’ hoofd) en/of veel stress hebben of veel aan het piekeren zijn en daardoor slecht kunnen slapen. Elke Bars behandeling is uniek en de resultaten kunnen bij  elke behandeling en per persoon verschillend zijn, maar de volgende resultaten worden meestal snel behaald:

  • Beter kunnen slapen (doorslapen)
  • Beter uitgerust opstaan
  • Rust in het hoofd ( de chaos is verstilt of zelfs verdwenen)
  • Lichamelijke klachten verminderen en/of verdwijnen
  • Winter en lichte depressie sterk vermindert of verdwijnt
  • Gevoel van totale lichamelijke ontspanning

 Een Bars behandeling helpt jou loslaten wat jou al zolang onbewust belemmerd of tegen houdt in je leven zonder dat je daar actief en bewust zelf mee aan de slag hoeft.

Coachingsaanbod

Bars behandeling(en)

Wil jij ook rust in je hoofd?

Een Bars behandeling helpt jou loslaten wat jou al zolang onbewust belemmerd of tegen houdt in je leven zonder dat je daar actief en bewust zelf mee aan de slag hoeft.

DISC-analyse

Creëer inzicht in gedrag, krachten en valkuilen van mensen met het bekende 4 kleuren model.  

Outplacement/2de spoor

Hoe nemen we op een verantwoorde wijze afscheid van medewerkers die uitvallen of zich niet verder kunnen/willen ontwikkelen. Samen met onze professionals zoeken we voor iedere betrokkene het best passende, duurzame scenario? 

Talent Motivatie Analyse (TMA)

Meet je competenties, ontdek je drijfveren en ontwikkel je talenten. Deze uitgebreide analyse wordt wereldwijd ingezet bij het in kaart brengen en ontwikkelen van mensen en teams.  

Wanneer zet je coaching in?

Coaching betekent groei. Groeien kan een hele uitdaging zijn. Soms is het bijvoorbeeld lastig om je spreekwoordelijke voet van de rem te halen. Je bent niet tevreden met de huidige situatie. Je zit niet lekker in je vel, of misschien maak je je we zorgen om een dreigend (arbeids)conflict. Je weet dat het anders moet en dat wil je ook, maar hoe?

Tijd om een coach in te schakelen. Om samen te kijken naar wie jij bent. Waar ben je goed in? Wat doe je graag? Maar ook: waar belemmer je jezelf? Hoe reëel zijn je toekomstdromen? Je coach helpt je jezelf beter te leren kennen. Jullie brengen in kaart wat belangrijk voor je is onderzoeken wat jouw kracht voor anderen is. Zo krijg je zicht op je talenten en ambities en leg je de basis voor je persoonlijke actieplan!

Een coach die bij je past

Coachweb biedt een aantal coachingspakketten aan. Jij kiest simpelweg het pakket dat bij je past. Ook zorgen we voor een coach die je begrijpt en met wie je een klik hebt. Natuurlijk zijn ze allemaal hoogopgeleid en aangesloten bij brancheverenigingen, maar minstens zo belangrijk is een goede match. Tijdens een (vrijblijvend) intakegesprek maak je nader kennis met de coach die we voor je selecteren. Als je coach bij je past, starten we het traject!