Contact

Contactgegevens

Coachweb BV

Frontstraat 4B
5405 AK  Uden
088 80 10 400

info@coachweb.org

Groei realiseer je samen

Training en coaching, is dat niet hetzelfde? We horen de vraag regelmatig. In onze optiek is het antwoord duidelijk: nee. Training en coaching zijn verschillende dingen. En tegelijk vormen ze een gouden tandem. De combinatie van trainen en coachen zorgt voor gedragsverandering, permanente groei en resultaat.

Onze trainers delen hun kennis en kunde met jou als deelnemer. Ze leren je vaardigheden die je nodig hebt om je functioneren positief te veranderen. Onze trainers vullen je gereedschapskist.

Wat heb je aan gereedschap, als niemand je vertelt hoe je het kunt gebruiken? Onze coaches gaan een slag dieper. Zij maken je bewust van je gedrag, je normen en waarden. Ze leren hoe jij je nieuwe vaardigheden kunt inzetten. Je bent klaar voor persoonlijke groei. 

Daarnaast werken we met mentoren. Zij zijn je aanspreekpunt in je dagelijkse praktijk. Pluk je nog steeds de vruchten van je nieuwe vaardigheden? Wandel je nog op de uitgestippelde route? Vaak is je mentor je leidinggevende of een andere vertrouwenspersoon binnen je eigen organisatie.