DISC-analyse

Neem contact op

DISC-analyse

Menselijke relaties zijn overal. Op het werk met collega’s, thuis met gezin en familie, in je relatie… En allemaal hebben we onze eigen stijl van communiceren en handelen. De vraag is: is dat altijd effectief? Het antwoord ontdekken we via een DISC-analyse.

Met DISC breng je je gedragsvoorkeuren in kaart. Je hebt helder hoe jij dingen doet en hoe je communiceert. Je leert je af te stemmen op een ander. Het resultaat: meer begrip en minder irritaties. DISC is een mooi instrument om bijvoorbeeld teamwork een energie-injectie te geven. Immers, als teamleden weten waar ieders voorkeuren liggen, spreken ze elkaar gemakkelijker en op de juiste manier aan. Er ontstaat beweging!

Ben je leidinggevende, dan is DISC een doeltreffend instrument, waarmee jij jezelf en je team kunt coachen en laten groeien.
DISC is een digitale analyse. Na afloop ontvang je een uitgebreid rapport en een nabespreking van 1 uur met een gecertificeerde coach.

 

Heb je vragen over DISC-analyse of wil je jezelf inschrijven?

Neem contact met ons op.

Coaching is key

Investeren in training, zonder te zorgen dat je het geleerde ook echt in praktijk brengt. Dat is toch zonde? Bij Coachweb zorgen we dat je investering écht waarde krijgt. Bij ons weet je zeker dat het geleerde (training) onderdeel wordt van jouw werkwijze (coaching). Sterker nog: we helpen je om jezelf iedere dag te blijven uitdagen, waarbij je nieuwe vaardigheden je helpen. Excuses? Die verdwijnen naar de achtergrond. Wat voortaan centraal staat, is het resultaat.

Samen realiseren we groei!
Customers and coaches connected 

Wanneer zet je coaching in?

Coaching betekent groei. Groeien kan een hele uitdaging zijn. Soms is het bijvoorbeeld lastig om je spreekwoordelijke voet van de rem te halen. Je bent niet tevreden met de huidige situatie. Je zit niet lekker in je vel, of misschien maak je je we zorgen om een dreigend (arbeids)conflict. Je weet dat het anders moet en dat wil je ook, maar hoe?

Tijd om een coach in te schakelen. Om samen te kijken naar wie jij bent. Waar ben je goed in? Wat doe je graag? Maar ook: waar belemmer je jezelf? Hoe reëel zijn je toekomstdromen? Je coach helpt je jezelf beter te leren kennen. Jullie brengen in kaart wat belangrijk voor je is onderzoeken wat jouw kracht voor anderen is. Zo krijg je zicht op je talenten en ambities en leg je de basis voor je persoonlijke actieplan!

Een coach die bij je past

Coachweb biedt een aantal coachingspakketten aan. Jij kiest simpelweg het pakket dat bij je past. Ook zorgen we voor een coach die je begrijpt en met wie je een klik hebt. Natuurlijk zijn ze allemaal hoogopgeleid en aangesloten bij brancheverenigingen, maar minstens zo belangrijk is een goede match. Tijdens een (vrijblijvend) intakegesprek maak je nader kennis met de coach die we voor je selecteren. Als je coach bij je past, starten we het traject!