Certificeringstraining DISC

InschrijvenNieuwsbrief november 2021

DISC-model: goede dag

Certificeringstraining DISC

Met de DISC gedragsanalyse worden diverse kenmerken van het menselijk gedrag gemeten. Het model maakt onderscheid tussen direct (introvert ) versus indirect (extravert) gedrag en tussen taakgericht (controleren) versus mensgericht (relaterend) gedrag.

Een DISC profiel geeft meer inzicht in je voorkeursgedrag en het voorkeursgedrag van anderen. Het maakt patronen zichtbaar waardoor open communicatie plaats kan vinden en helpt de effectiviteit van mensen, teams en organisaties te vergroten. DISC is een van de hoogst gevalideerde instrumenten in zijn soort.

Wil jij je certificeren en dagelijks gaan werken met DISC?

Wij gaan in januari aan de slag met een groep individuen die zich graag wil certificeren. Dit doen we onder leiding van een ervaren trainer. 

We gaan een dag aan de slag en leren je alles wat je moet weten over DISC. Aan het einde van de dag heb jij jouw DISC certificaat op zak en kun jij DISC gedragsanalyses afnemen en deze met zelfvertrouwen en impact overbrengen aan jouw klanten, deelnemers en medewerkers.

We bieden de DISC certificering nu aan met extra korting van € 100,00.

Dus voor € 595,00 ex BTW heb jij jouw eigen profiel en jouw certificering op zak. (indien je inschrijft voor 5 december, daarna kost de training € 695,00)

De training vindt plaats op dinsdag 11 januari van 9.00 tot 17.00 uur.

Interesse? Nog vragen? Laat het ons weten of schrijf je direct in!

We zien je graag tijdens de training!