Eric Bolwerk

Master trainer/senior coach

Leiderschap start met persoonlijke ontwikkeling!

Hoe werk ik: Ik maak snel verbinding met mijn kandidaten. Ik ben altijd enthousiast en weet, als het nodig is, de vinger snel op de zere plek te leggen. Ik geloof dat iedereen met een beetje hulp de beste versie van zichzelf kan worden. Om dat te bereiken gebruik ik graag een combinatie van coaching en trainingstechnieken. Ik kom graag verrassend uit de hoek en werk resultaatgericht. Ik word graag ingezet voor ondernemers- en leiderschapsvraagstukken.

Mijn missie: Het begeleiden van ondernemers en leidinggevenden zodat ze zowel hun zakelijke als persoonlijke doelen kunnen bereiken.

Mijn specialisaties: Leiderschap coaching en -training is mijn specialisatie. Vooral het maken van persoonlijke combinaties waardoor leiders en ondernemers weer gaan excelleren. Daar word ik blij van.

Technieken die ik inzet: Ik neem je letterlijk mee op reis. Geen onderwerp is taboe zolang het bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Als jij groeit, groeit ook jouw omgeving. Ik maak graag gebruik van DISC en Liberating Leadership. Daarnaast ben ik een vraagbaak voor alle coaches. Zij denken dat ik nieuwe boeken al lees voor ze in de boekhandel verschijnen ?. Ik kan wel zeggen dat ik leergierig ben en altijd op zoek naar nieuwe technieken.

Mijn achtergrond: Ik ben breed opgeleid. Ik ben gestart met een universitaire opleiding. Ging werken in de farmacie, gaf leiding en ontwikkelde mijn teams maar bleek de meeste passie te voelen voor ondernemerschap. Vandaar mijn voorkeur voor het begeleiden van ondernemers. Ik ben een trainer in hart en nieren en gebruik gerichte coachtechnieken.

Naast mijn werk: Privé heb ik een gezin met twee dochters. Ik houd van het ontwikkelen van nieuwe trainingsprogramma’s. In mijn vrije tijd speel ik saxofoon en wandel en fiets graag.

Een snelle en doortastende feedback en spiegeling. Dit heeft mij sneller doen aanzetten tot verandering en persoonlijke groei.

Verder heeft het mij een professioneel vertrouwen gegeven om open te communiceren over verdieping en persoonlijke aspecten.

Kirstin de Visser

Ik vond Eric Bolwerk heel prettig. Ik voelde veel ruimte en toch de juiste focus. Er zijn duidelijke keuzes en een actieplan gemaakt wat me weer uitdaagt om mensen te bereiken voor mijn praktijk.

Eggie

Eric weet iemand snel te doorgronden en op een positieve manier te coachen. Ik heb dat als heel prettig ervaren. Het loopbaantraject werkt motiverend en je leert er altijd weer iets van. Alles goed en op tijd geregeld. Top!

Francy

Fantastisch. Eric is een enthousiaste begeleiderHij heeft een heldere blik en levert opbouwende feedback. Ik heb een hele boel geleerd – het lef om keuzes te maken, om te beginnen. Verder helderheid wat betreft mijn sterke kwaliteiten en mijn valkuilen. Ik voel me zelfverzekerd in het pad dat voor me ligt. 

Sven