Eric Bolwerk

Master trainer/senior coach

Leiderschap start met persoonlijke ontwikkeling!

Eric is onze wandelende kennismachine. Altijd bezig met leren en nieuwe technieken die hij toepast in onze ontwikkelprogramma’s. Hij leest gemiddeld 5 boeken per week maar is zeker geen verstrooide professor. Op afspraken wel vaak net een minuutje te laat. Wat je hem door zijn aanstekelijke charme ook direct weer vergeeft.

Hij heeft voor alles en iedereen altijd aandacht met hoofdletters en weet zelfs de grootste zwartkijkers te motiveren en inspireren. Als Eric met je aan de slag gaat is the sky the limit!

Een snelle en doortastende feedback en spiegeling. Dit heeft mij sneller doen aanzetten tot verandering en persoonlijke groei.

Verder heeft het mij een professioneel vertrouwen gegeven om open te communiceren over verdieping en persoonlijke aspecten.

Kirstin de Visser

Ik vond Eric Bolwerk heel prettig. Ik voelde veel ruimte en toch de juiste focus. Er zijn duidelijke keuzes en een actieplan gemaakt wat me weer uitdaagt om mensen te bereiken voor mijn praktijk.

Eggie

Eric weet iemand snel te doorgronden en op een positieve manier te coachen. Ik heb dat als heel prettig ervaren. Het loopbaantraject werkt motiverend en je leert er altijd weer iets van. Alles goed en op tijd geregeld. Top!

Francy

Fantastisch. Eric is een enthousiaste begeleiderHij heeft een heldere blik en levert opbouwende feedback. Ik heb een hele boel geleerd – het lef om keuzes te maken, om te beginnen. Verder helderheid wat betreft mijn sterke kwaliteiten en mijn valkuilen. Ik voel me zelfverzekerd in het pad dat voor me ligt. 

Sven