Informatie-ochtend over de training Liberating Leadership

Efficiënt leiderschap introduceren bij jouw klanten? Dat kan met deze gecertificeerde training Liberating Leadership

Bedrijven willen sneller groeien en hebben focus op effectiviteit en optimalisatie van hun processen. Ze moeten leren om tijdig te reageren en anticiperen op dagelijkse veranderingen. Nog niet alle bedrijven hebben dit onder de knie. Dat vraagt om nieuw leiderschap. Als trainer, coach of adviseur wil je een leiderschapsontwikkelingsprogramma kunnen bieden aan je klanten. Maar hoe doe je dat? Kom dan “voorproeven” bij deze gratis informatie-ochtend gegeven door expert Paul Verveen met bewezen aanpak en effectiviteit.

Liberating Leadership is een leidershapsprogramma waarin je leert hoe je jouw klanten begeleid om te groeien in leiderschap, focus en effectiviteit. Tijdens de informatie ochtend leer je meer over de training Liberating Leadership.

 • The Mirror
  Hoe persoonlijkheidsstijl de stijl van leiderschap kleurt.
 • The Crux
  Wat is de onderliggende houding en overtuiging voor succes.
 • The Steps
  Het 4 stappen proces voor Liberating Leadership.
 • The Skills
  De 15 vaardigheden voor Liberating Leadership en het competentie wiel.
 • The secrets
  Waarom mensen zich gedragen zoals ze doen, een diagnose maken van prestatieproblemen.
 • The gear of change
  Haal het beste uit mensen door het geven van goed feedback.

Het programma is gebaseerd op 25 jaar ervaring, DISC/Insights Discovery® en helpt bottom-line verbeteringen in leiderschap en organisatie tot stand brengen. Echt-Methode Nederland Bv. biedt in samenwerking met Coachweb dit programma nu aan in Nederland.

Wil jij zelf ervaren wat de kracht is van dit leiderschapsprogramma en ben je geinterreseerd in het volgen van de training? Meld je dan kosteloos aan voor de informatie-ochtend gegeven door Paul Verveen.

 

*Tijdens kennissessies, trainingen, events en workshops kunnen er video- en foto opnames gemaakt worden, bij aanschaf van het ticket ga je er mee akkoord dat deze beelden door Coachweb voor commerciele doeleinden gebruikt mogen worden.

*bij aanschaf van een ticket geef je toestemming voor het ontvangen van Coachwebmailing.

*Aanmelden en no show: Kosteloos annuleren van je aanmelding kan tot 24 uur van te voren, daarna brengen we € 5,00 administratiekosten in rekening.

Datum

mei 17 2019
Expired!

Tijd

09:00 - 11:00

Kosten

Gratis

Meer informatie

Registreren

Locatie

Coachweb
Frontstraat 4B, Uden
Coachweb

Organisator

Coachweb
Telefoon
088-80 10 400
Email
info@coachweb.org
Registreren

Reactie verzenden