Informatie-ochtend training Website optimaliseren

Op vrijdag 21 juni geeft Daphne d’Achard een informatieochtend over de training:

Website optimaliseren

In 5 stappen je website laten renderen. Leer hoe je kunt analyseren en optimaliseren zodat je website kan renderen.

Heb jij een super gave website maar gebeurt er niets? Dan kan het betekenen dat je website een update nodig heeft. Niet zo zeer in vormgeving, maar in optimalisatie. Heb je ooit google analytics geinstalleerd maar weet je niet goed hoe je het programma voor jouw doeleinde kan laten werken?

In deze training leer je om je eigen website te analyseren en te optimaliseren. We kijken samen naar jouw website, de navigatie, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en conversie. Je leer te werken met tools zoals google analytics, Yoast plugin voor SEO, Search Console en Adwords.

In a nutshel

• Je leert je eigen pagina te analyseren
• Je ontwikkeld inzicht in wat gebruiksvriendelijk is voor jouw klant?
• Je leert de basis van online tools zoals Google analytics, Search Console en Adwords
• Je leert doelen op te stellen
• Je leert hoe jouw website beter gevonden kan worden
• Je leert hoe je jouw website kan optimaliseren
• Je leert hoe je website kunt laten renderen

Informatie en training

Tijdens de gratis informatie-ochtend geven we een voorproefje van deze training. De training wordt in 2 dagdelen gegeven op vrijdag ochtenden en zal €350,- ex BTW bedragen. De training zal maximaal 12 deelnemers bevatten. Bij te veel of te weinig inschrijvingen zal er een nieuwe datum en tijd worden gecommuniceerd.

Voor wie?

Deze informatie-ochtend en training is bedoeld voor iedereen die graag zelf aan de slag wil met het optimaliseren en renderen van zijn of haar website, of die de basis principes wilt leren. De informtie-ochtend en training is laagdrempelig en voor elk niveau.

Benodigdheden

Voor de informatie-ochtend heb je niets nodig. In twee uur zal de trainer je meenemen in de online wereld van gebruiksvriendelijkheid en optimalisatie. Je leert wat de basisprincipes betekenen. Pas tijdens de training leer je deze toepassen.

*Tijdens kennissessies, trainingen, events en workshops kunnen er video- en foto opnames gemaakt worden, bij aanschaf van het ticket ga je er mee akkoord dat deze beelden door Coachweb voor commerciele doeleinden gebruikt mogen worden.

*bij aanschaf van een ticket geef je toestemming voor het ontvangen van Coachwebmailing.

*Aanmelden en no show: Kosteloos annuleren van je aanmelding kan tot 24 uur van te voren, daarna brengen we € 5,00 administratiekosten in rekening.

Datum

jun 21 2019
Expired!

Tijd

09:00 - 11:00

Kosten

Gratis

Meer informatie

Read More

Locatie

Coachweb
Frontstraat 4B, Uden
Categorie
Coachweb

Organisator

Coachweb
Telefoon
088-80 10 400
Email
info@coachweb.org
Read More