The Future of leadership

Coachweb deelt kennis en nodigt jou uit voor een inspirerende avond. Tijdens deze avond presenteren 3 vooraanstaande sprekers hun visie op leiderschap en verandering.

Voor wie: Managers, Directeuren, Zelfstandig ondernemers, coaches, trainers en HR-medewerkers
Waar: Theater Markant, markt 32, Uden
Dresscode: Business casual
Tickets: gratis

Op dinsdag 1 oktober presenteerd Coachweb het event “The Future of Leadership” voor directeuren, managers, zelfstandigen en HR medewerkers. Een avondvullend programma in theater Markant met 3 inspirerende sprekers die hun visie op leiderschap en digitalisering delen.

De avond zal gepresenteerd worden door Eric Bolwerk.

Eric Bolwerk

Avondvoorzitter: Eric Bolwerk

Op zijn CV prijken talloze managementfuncties in marketing & sales bij farmacie- en retail bedrijven. Als coach en trainer begeleid hij ondernemers bij hun persoonlijke groei en de groei van hun bedrijf. Eric is gedreven en resultaatgericht. Hij is een verbinder in hart en nieren en zal als avondvoorzitter de deelnemers en de sprekers blijven prikkelen. Met zijn humor en enthousiasme nodigt hij het publiek uit de comfortzone te verlaten en kennis met elkaar te delen.

Peter ten Wolde

Spreker 1: Peter ten Wolde

Factfulness

Een praktische methode voor kritisch denken

De Factfulness presentatie van Peter ten Wolde is zowel privé als zakelijk een uitermate relevant onderwerp in deze onstuimige tijden van vluchtig nieuws en een geglobaliseerde wereld die steeds sneller verandert. Factfulness biedt de mindset voor de organisatie van de toekomst. Door een genuanceerder beeld van het heden kun je de toekomst beter inschatten. Hierdoor neem je betere beslissingen en vergroot je de innovatiekracht van jouw onderneming.

Deze interactieve presentatie gaat over ons wereldbeeld, hoe dat gevormd wordt door onze achtergrond, opleiding en de nieuwsbronnen die we raadplegen. Dat wereldbeeld blijkt vaak vertekend en achterhaald te zijn. Peter laat zien: ·       Hoe de mechanismen van vooroordelen werken; ·       Een andere manier om hier mee om te gaan; ·       En dat de wereld er een stuk beter voorstaat dan we vaak geneigd zijn te denken.

Over deze spreker

Over Peter ten Wolde

Peter ten Wolde is een inspirerende spreker die mensen laat lachen en met een andere blik naar hun omgeving laat kijken. Openhartig en energiek. Peter is van oorsprong expert op het gebied van managementinformatie. Vanuit de hoek van software voor performance management adviseerde hij meer dan 20 jaar organisaties wereldwijd over onderwerpen als rapportage, analyse en budgettering. Anders denken, waarnemen, experimenteren, acteren op basis van feiten en een holistische blik staan centraal in zijn werk. Hij verbindt mensen en verbetert zo resultaten.

Erik Franck

Spreker 2 Professor Erik Franck

Persoonlijk leiderschap

Bezield leven én werken We willen alles hebben en dragen verantwoordelijkheid voor onze eigen beslissingen alsook voor de gevolgen ervan. Maar, zijn we dan niet al te vaak bezig onszelf iets wijs te maken? Trouw blijven aan jezelf vormt meer dan ooit een uitdaging. Persoonlijk leiderschap gaat over jezelf kennen en van daaruit bewuste (levens)keuzes maken. Keuzes maken die passen bij wie je bent en wat je drijft. Bewust kiezen maakt je op termijn fysiek en mentaal gezonder, succesvoller en gelukkiger. In deze presentatie belicht professor Franck de vier hefbomen van persoonlijk leiderschap: zelfkennis, zelfbewustzijn, zelfcontrole en zelfcompassie. Laat deze inspirerende en interactieve presentatie een eerste opstap zijn naar meer evenwicht en geluk.

Over deze spreker

Over Erik Franck

Erik Franck is psycholoog, gedragstherapeut (UGent) en supervisor van de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie. Hij is deeltijds Professor aan de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen van de Universiteit Antwerpen waar hij peoplemanagement doceert aan artsen en verpleegkundigen. Sinds 2003 werkt hij als klinisch psycholoog, met specialisaties in burn-out en slaapproblemen. Hij geeft coaching en lezingen in organisaties in binnen- en buitenland rond thema’s als professioneel welbevinden, burn-out, kwaliteit van slaap, veerkrachtige communicatie en (coachend) leiderschap.

Marion Neggers

Spreker 3 Marion Neggers

De kracht van soft skills

De huidige wereld van werk verandert snel. Digitale innovatie verandert de manier waarop we werken. En de banen en vaardigheden waar veel vraag naar is veranderen ook voortdurend. Men verwacht dat in 2030 twee op de drie banen soft skills intensieve beroepen zijn. Dat vraagt om samenwerken en een mensgerichte manier van leidinggeven. Soft skills zijn dus nodig om te slagen in de huidige wereld van werk. De juiste inzet van soft skills getuigd van kracht. Vaak denken we dat je soft skills of peoples vaardigheden wel of niet hebt. Gelukkig is dat niet helemaal waar. Het is heel goed mogelijk om soft skills te ontwikkelen. Leiders die soft skills beheersen en goed kunnen toepassen zijn de leiders van de toekomst. In haar presentatie laat Marion je de do’s en dont’s van soft skills zien. Dat doet ze met de nodige humor want als we onszelf altijd serieus nemen valt er weinig te lachen.

Over deze spreker

Over Marion Neggers

Marion Neggers is een gedreven coach en ondernemer. Het zal je niet verbazen dat ze gelooft in de kwaliteiten in elk persoon. Ze weet dat we veel meer kunnen dat we daadwerkelijk laten zien. Ze is gepassioneerd als het gaat om het versterken van vaardigheden en ontwikkelen van talent. Ze coacht al jarenlang managers en directeuren in binnen- en buitenland naar succes. Altijd op zoek naar doorbraken in belemmerende overtuigingen en gedrag. Zware onderwerpen worden luchtig bespreekbaar gemaakt met maar één doel. Succes! Met haar no-nonsense manier brengt ze leiders in beweging. Ze haalt de spreekwoordelijke voet van de rem en voorziet zelfs de grootste zwartkijker van mogelijkheden. Zij kent de kracht van een juiste mindset en de inzet van soft skills. Goed en betrokken Leiderschap start altijd bij de leider persoonlijk.

 

Vanaf 19:00 open wij de deuren en bent u van harte welkom. De dresscode is business casual. Om 19:30u begint onze eerste spreker. Na afloop is er nog de mogelijkheid om gezellig na te borrelen.

 

 

 

 

Datum

okt 01 2019
Expired!

Tijd

19:00

Kosten

Gratis

Locatie

Theater Markant
Theater, Uden, Noord-Brabant
Coachweb

Organisator

Coachweb
Telefoon
088-80 10 400
Email
info@coachweb.org