GRATIS LOOPBAANTRAJECT

 

 

Helaas het maximaal aantal aanmeldingen voor 2020 is bereikt.

Maar in 2021 komt er weer een nieuw subsidietraject.

 

Meld je daarom alvast aan, dan houden wij je op de hoogte!

Ziet jouw baan er ook heel anders uit na de corona crisis? Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en in kaart brengen wat je nog meer zou kunnen. Heb je misschien jouw baan al verloren of verwacht je die te verliezen. Wil je starten als zelfstandige maar weet je niet hoe?

Wil jij sterk uit de Coronacrisis komen en je goed voorbereiden op de toekomst?
Dan is er nu een mooie kans om jezelf te ontwikkelen met een gratis loopbaantraject bij een professionele loopbaanadviseur helemaal gesubsidieerd door de overheid.

Je betaalt zelf helemaal niets en je krijgt een heleboel.

 

Hoe ziet het loopbaantraject eruit?

Je wordt gekoppeld aan een ervaren, gecertificeerde loopbaanadviseur.

1. Intakefase

Hier ga je samen met de loopbaanadviseur in op jouw persoonlijke situatie. Hier bepaal je samen het doel van het traject en maak je een plan van aanpak. Hier ontvang jij jouw persoonlijke werkboek en krijg je toegang tot een aantal assessment testen en een arbeidsmarktscan.

2. Vervolggesprek

Hier ga je samen met de loopbaanadviseur jouw profiel in kaart brengen. Waar ben je sterk in en waar wil je jezelf nog ontwikkelen. Waar liggen jouw belemmeringen/knelpunten en hoe ziet jouw omgeving jou. Welke wensen en dromen heb je en in hoeverre past dat bij jouw profiel. De assessment testen worden nabesproken en jouw werkboek wordt aangevuld.

3. Eindgesprek

Hoe ga je jouw profiel inzetten op de arbeidsmarkt. Hoe wordt jouw CV aantrekkelijk voor nu of de toekomst. 

Daarbij wordt gekeken naar de huidige vraag op de arbeidsmarkt en kun je heel gemakkelijk zien of jouw baan toekomstperspectief heeft. Of je kunt om/bijscholen en wat daarvoor nodig is. We maken een actieplan waarmee jij jouw toekomst zeker stelt.

Het loopbaantraject zit boordevol tips voor jou zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen

Wat kost het jou?

Het loopbaantraject wordt gefinancierd met overheidssubsidie (nl leert door). Dat betekent dat het voor jou helemaal gratis is. De administratie regelen wij voor jou! Wel is het aantal plaatsen beperkt dus aarzel niet te lang met aanmelden. De inzet die we vragen om tot een goed actieplan te komen is gemiddeld 2 uur per week en gemiddeld 1,5 uur per gesprek. Trajecten lopen niet via jouw werkgever en de gesprekken zijn vertrouwelijk dus ook als je jezelf zonder medeweten van jouw werkgever wilt ontwikkelen is dit een mooie manier.

Hoe nu verder:

Na aanmelding nemen wij contact met je op.

Schrijf je in zodat je zeker bent van een plek.

AANMELDFORMULIER GRATIS LOOPBAANTRAJECT

(noodzakelijk voor het aanvragen van de subsidie bij de overheid)