Klanten aan het woord

Klantervaringen

Graag laten we onze klanten zelf aan het woord.

Meer ervaringen van onze coaches zijn te vinden op de persoonlijke pagina’s.

Bo de Haan

Dit traject heeft mij rust gegeven. Ik had altijd het gevoel dat ik meer moest en nu heb ik mijn huidige baan meer leren waarderen en ben ik bewuster van de ontwikkelmogelijkheden in deze functie. Er zijn voldoende persoonlijke doelen en uitdagingen waar ik aan kan werken in mijn huidige functie.

Loopbaantraject 2021

Suzanne

Ik zou het loopbaantraject andere ondernemers zeker aanbevelen. Ik denk dat je altijd wijzer wordt van coaching, omdat het veel inzichten en bewustwording oplevert, in welke fase je ook zit. Ik vond de samenwerking met Marjon van der Kraan heel prettig! We hebben fijne gesprekken gehad en ik vind het fijn dat ze heel erg met mijn situatie mee heeft gedacht. 

Loopbaantraject 2021

Sebastiaan Boink

Door de coaching heb ik betere (eigen) omschrijving van mijn loopbaan kunnen maken. Hierdoor sluit mijn beleving van de functies die ik heb uitgevoerd, beter aan bij mijn gevoel en ervaring die ik ermee heb opgedaan.

Loopbaantraject 2021

Emmie

Ik raad het loopbaantraject aan wanneer je twijfelt over je huidige baan of als je niet weet wat je wilt qua baan. De coach helpt je verder en geeft een ‘schop onder je kont’ om aan de slag te gaan. Dit had ik nodig. Ik heb nu een duidelijker beeld over wie ik ben als persoon en als werktype. Daarnaast weet ik waar mijn kwaliteiten/krachten liggen en heb ik een beter CV en LinkedIn profiel. Tot slot heb ik meer duidelijkheid over welke soort banen bij mij passen. 

Loopbaantraject 2021

Susanne

Ik zou een ander het loopbaantraject aanbevelen omdat ik denk dat het goed is om eens in de zoveel tijd na te denken of je nog wel op je plek bent. Dan is het fijn om met iemand te kunnen sparren buiten je vriendenkring om. Zeker op professioneel gebied. Ik vind dat er een prettige open communicatie is waardoor je je al snel op je gemak voelt.

Loopbaantraject 2021

Ik heb van het loopbaantraject geleerd dat ik meer in mijn mars heb dan ik dacht. Je leert goed naar je eigen kernwaarden te kijken en ook leer je dat er voldoende mogelijkheden zijn op elke leeftijd. Ik ben een mooi CV rijker en gemotiveerd om verder te gaan. Voor mij is het fijn om de belangrijkste punten op een rijtje te hebben. Dit is voor mij overzichtelijk en erg bruikbaar in de toekomst. 

Loopbaantraject 2021

logo Connexxion
logo ASML
Logo Misfits
logo Mapgear
logo Optima Cycles
Gemeenste Maashorst logo
logo Connexxion
logo ASML
Logo Misfits

Merel van Veenendaal

Ik vond de samenwerking heel prettig, Merel is een hele lieve en fijne vraag. Erg benaderbaar, straalt rust en zekerheid uit. Het loopbaantraject heeft mij veel helderheid, balans en rust in mijn hoofd opgeleverd. Vooral als je door de bomen het bos niet meer ziet raad ik het traject aan, je wordt met beide benen op de grond gezet en bewandeld een pad waardoor je veel meer inzicht krijgt in en jezelf en wat mogelijk is. Ik heb geleerd dat stap voor stap prima is, i.p.v. van 1 naar 100 gaan.

Sanne

Kadootje voor jezelf!

Een tijdje geleden kwam ik op internet het gratis ontwikkeladvies voor 45+ tegen. Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft hiervoor een subsidieregeling. Zolang er nog budget is, kun je een afspraak maken voor een gratis loopbaanadvies. Wat je vraag ook is, wanneer je 45+ bent en een baan hebt, is er de mogelijkheid om samen met een loopbaanadviseur eens te kijken naar jouw behoeften en kwaliteiten. En omdat ik altijd opensta voor nieuwe inzichten en me wil blijven ontwikkelen, heb ik me aangemeld hiervoor.

Zo kwam ik terecht bij Marion Neggers, coach en algemeen directeur bij Coachweb in Uden. Wat een leuke en inspirerende gesprekken hebben we gehad! Ook de spiegel die je voorgehouden wordt geeft nieuwe inzichten: waar liggen nu echt je kwaliteiten, wat zijn je valkuilen en welke uitdagingen horen hierbij. Tijdens een aantal gesprekken is er een persoonlijk ontwikkelingsplan gemaakt. Hierin is beschreven wat de acties zijn die ik kan ondernemen en wat de mogelijkheden zijn om met plezier aan het werk te blijven tot aan mijn pensioen. Dit gaat hier zeker aan bijdragen, bedankt Marion!

Ivon van der Pasch

Eric is echt een ervaren en inspirerende coach.

Ik ken Eric vanuit mijn tijd op de Avans hogeschool, waar Eric mijn docent en mentor was. Daar vond ik al dat Eric echt een inspirator was, op een hele enthousiaste en motiverende manier richtte hij zijn lessen in en was het erg leerzaam en inspirerend om naar te luisteren.

Ook bij Eric als coach ervaar ik dit zo. Eric heeft veel kennis en ervaring. Zo ook over gedrag, (persoonlijk) leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Hij weet dan ook scherpe vragen te stellen, goed door te vragen en tot de kern te komen. Hij reflecteert met de antwoorden die jij geeft en zo kom je zelf tot diepere inzichten. En daarnaast weet hij je ook in de actie stand te zetten zodat je handvatten hebt waarmee je zelf weer aan de slag kunt.

Eric is ook oprecht, persoonlijk en een prettig persoon. Hij wil je echt helpen met de vragen die hij stelt en jou aan het denken zetten. Dit maakt dat je je goed op je gemak voelt en het maximale uit een coachingssessie kunt halen. Zelf heb ik tijdens de coaching van Eric weer vele inzichten opgedaan over mijn ontwikkeling, zoals het belang van kernwaarden, meta communicatie & het benutten van je eigen kracht en persoonlijkheid voor je eigen potentieel.

Uiteindelijk gaat het over levensgeluk en de coaching met Eric heeft hier voor mij weer zeker aan bijgedragen, waardoor ik weet wat mij te doen staat om dit na te streven. Ik zou dan ook zeker Eric als coach aanbevelen!

Rick Meisters