Klantervaringen

Klantervaringen

Graag laten we onze klanten zelf aan het woord

Loopbaantraject 2021

Dit traject heeft mij rust gegeven. Ik had altijd het gevoel dat ik meer moest en nu heb ik mijn huidige baan meer leren waarderen en ben ik bewuster van de ontwikkelmogelijkheden in deze functie. Er zijn voldoende persoonlijke doelen en uitdagingen waar ik aan kan werken in mijn huidige functie.

Bo de Haan

Loopbaantraject 2021

Door de coaching heb ik betere (eigen) omschrijving van mijn loopbaan kunnen maken. Hierdoor sluit mijn beleving van de functies die ik heb uitgevoerd, beter aan bij mijn gevoel en ervaring die ik ermee heb opgedaan.

Sebastiaan Boink

Kadootje voor jezelf!

Een tijdje geleden kwam ik op internet het gratis ontwikkeladvies voor 45+ tegen. Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft hiervoor een subsidieregeling. Zolang er nog budget is, kun je een afspraak maken voor een gratis loopbaanadvies. Wat je vraag ook is, wanneer je 45+ bent en een baan hebt, is er de mogelijkheid om samen met een loopbaanadviseur eens te kijken naar jouw behoeften en kwaliteiten. En omdat ik altijd opensta voor nieuwe inzichten en me wil blijven ontwikkelen, heb ik me aangemeld hiervoor.

Zo kwam ik terecht bij Marion Neggers, coach en algemeen directeur bij Coachweb in Uden. Wat een leuke en inspirerende gesprekken hebben we gehad! Ook de spiegel die je voorgehouden wordt geeft nieuwe inzichten: waar liggen nu echt je kwaliteiten, wat zijn je valkuilen en welke uitdagingen horen hierbij. Tijdens een aantal gesprekken is er een persoonlijk ontwikkelingsplan gemaakt. Hierin is beschreven wat de acties zijn die ik kan ondernemen en wat de mogelijkheden zijn om met plezier aan het werk te blijven tot aan mijn pensioen. Dit gaat hier zeker aan bijdragen, bedankt Marion!

Ivon van der Pasch

Eric is echt een ervaren en inspirerende coach.

Ik ken Eric vanuit mijn tijd op de Avans hogeschool, waar Eric mijn docent en mentor was. Daar vond ik al dat Eric echt een inspirator was, op een hele enthousiaste en motiverende manier richtte hij zijn lessen in en was het erg leerzaam en inspirerend om naar te luisteren.

Ook bij Eric als coach ervaar ik dit zo. Eric heeft veel kennis en ervaring. Zo ook over gedrag, (persoonlijk) leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Hij weet dan ook scherpe vragen te stellen, goed door te vragen en tot de kern te komen. Hij reflecteert met de antwoorden die jij geeft en zo kom je zelf tot diepere inzichten. En daarnaast weet hij je ook in de actie stand te zetten zodat je handvatten hebt waarmee je zelf weer aan de slag kunt.

Eric is ook oprecht, persoonlijk en een prettig persoon. Hij wil je echt helpen met de vragen die hij stelt en jou aan het denken zetten. Dit maakt dat je je goed op je gemak voelt en het maximale uit een coachingssessie kunt halen. Zelf heb ik tijdens de coaching van Eric weer vele inzichten opgedaan over mijn ontwikkeling, zoals het belang van kernwaarden, meta communicatie & het benutten van je eigen kracht en persoonlijkheid voor je eigen potentieel.

Uiteindelijk gaat het over levensgeluk en de coaching met Eric heeft hier voor mij weer zeker aan bijgedragen, waardoor ik weet wat mij te doen staat om dit na te streven. Ik zou dan ook zeker Eric als coach aanbevelen!

Rick Meisters

Coaching is key

Investeren in training, zonder te zorgen dat je het geleerde ook echt in praktijk brengt. Dat is toch zonde? Bij Coachweb zorgen we dat je investering écht waarde krijgt. Bij ons weet je zeker dat het geleerde (training) onderdeel wordt van jouw werkwijze (coaching). Sterker nog: we helpen je om jezelf iedere dag te blijven uitdagen, waarbij je nieuwe vaardigheden je helpen. Excuses? Die verdwijnen naar de achtergrond. Wat voortaan centraal staat, is het resultaat.

Samen realiseren we groei! Customers and coaches connected 

Wanneer zet je coaching in?

Coaching betekent groei. Groeien kan een hele uitdaging zijn. Soms is het bijvoorbeeld lastig om je spreekwoordelijke voet van de rem te halen. Je bent niet tevreden met de huidige situatie. Je zit niet lekker in je vel, of misschien maak je je we zorgen om een dreigend (arbeids)conflict. Je weet dat het anders moet en dat wil je ook, maar hoe? Tijd om een coach in te schakelen. Om samen te kijken naar wie jij bent. Waar ben je goed in? Wat doe je graag? Maar ook: waar belemmer je jezelf? Hoe reëel zijn je toekomstdromen? Je coach helpt je jezelf beter te leren kennen. Jullie brengen in kaart wat belangrijk voor je is onderzoeken wat jouw kracht voor anderen is. Zo krijg je zicht op je talenten en ambities en leg je de basis voor je persoonlijke actieplan!

Een coach die bij je past

Coachweb biedt een aantal coachingspakketten aan. Jij kiest simpelweg het pakket dat bij je past. Ook zorgen we voor een coach die je begrijpt en met wie je een klik hebt. Natuurlijk zijn ze allemaal hoogopgeleid en aangesloten bij brancheverenigingen, maar minstens zo belangrijk is een goede match. Tijdens een (vrijblijvend) intakegesprek maak je nader kennis met de coach die we voor je selecteren. Als je coach bij je past, starten we het traject!