Marielle van Duijnhoven

Coach/trainer

Heb het lef om te falen en de moed om opnieuw te beginnen!

Hoe werk ik: We zoeken allemaal naar autonomie, verbondenheid en groei, evenals naar het gevoel dat we er toe doen. Ik geef deze sensitieve hoogopgeleide kanjers de tools om hun talenten in die eigenheid te vinden en de moed om deze met plezier in te zetten om aan die behoeften te voldoen.

Mijn missie: Persoonlijke groei heeft al altijd mijn interesse gehad. Om die interesse te voeden volgde ik automatisch trainingen en cursussen, zo ook uiteenlopende coach-opleidingen. In mijn werk als loopbaanspecialist wilde ik steeds weer de mens àchter de werkvraag leren kennen. Coach worden was geen bewuste keuze, dat ontwikkelde zich gaandeweg. Ik ben coach gebleven omdat ik blij word van de twinkel in de ogen van mijn kandidaten wanneer ze zichzelf durven waarderen met alles dat ze zijn. En omdat ik niet in een hokje pas. Ik werk graag met hoogopgeleide en eigenwijze mensen die, net als ik, niet in een hokje passen.

Mijn specialisaties: Ik richt me als coach op persoonlijke groei voor een specifieke doelgroep. Ik werk met, enthousiaste en eigenwijze mensen die verrassende verbindingen kunnen leggen om iets fijner, beter of passender te maken. Mensen die ook haarfijn aanvoelen wat er van hen verwacht wordt of wat gangbaar is. Die zich daarin schikken waardoor ze niet al hun talent inzetten en vastlopen. Harde werkers die niet snel om hulp vragen en hun vanzelfsprekende talenten niet zien of waarderen, ondanks alles dat ze al deden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Technieken die ik inzet: NLP, Life Design, Mindset trainer Moed om te Falen, Talentcoach Lef om te Stralen, Mindfulness, Improvisatie, Spreken voor Groepen en de Psychologie van begaafde breinen HB/ HSP.

Mijn achtergrond: Ik richt me als coach op persoonlijke groei. Ik ben, na een HBO opleiding P&O, als allround coach opgeleid met diverse specialisaties. Ik heb een eigen theatershow gemaakt Doorzon genaamd, die ik maakte en speelde over mijn zoektocht in het leven als gevoelig typje. Ik durfde steeds weer opnieuw te beginnen.

Naast mijn werk: Drink ik graag cappuccino’s in kleine cafeetjes terwijl ik andere mensen bestudeer. Ik houd van knuffelen, vuurtjes stoken en van liggen in het gras. En dansen alsof niemand kijkt. Theater- en improvisatieworkshops en natuurlijk lol maken met mijn dochters.

Erg fijn, voelde me gelijk op mijn gemak. Voelde me gezien, kreeg energie van de gesprekken. Erg fijn om met iemand te praten die outside the box kan denken en echt meekijkt waar je uniekheid tot zijn recht komt.

Dorien