Marielle van Duijnhoven

Coach/trainer

De zon begint spontaan te schijnen waar Marielle ook binnenloopt. Met haar aanstekelijk enthousiasme en uitnodigende uitstraling trekt zij al gauw iedereen uit zijn veilige comfortzone.

Nooit bang om je met hulp van haar grote gereedschapskist een flinke duw in de rug te geven. Ze laat je ervaren hoe het is om weer vooraan op jouw podium te staan. Niet zitten en praten maar doen en ervaren!

Mariëlle had aan een half woord genoeg, ze begreep me heel snel en gaf me het vertrouwen open te kunnen zijn. Ze dacht en schakelde snel mee en kwam met waardevolle aanvullingen. 

Ik zou een loopbaantraject absoluut aanbevelen omdat zowel zakelijke aspecten goed gecombineerd en verbonden werden met persoonlijke aspecten. Dat was voor mij erg belangrijk. 

Liesbeth van Arendonk

Erg fijn, voelde me gelijk op mijn gemak. Voelde me gezien, kreeg energie van de gesprekken. Erg fijn om met iemand te praten die outside the box kan denken en echt meekijkt waar je uniekheid tot zijn recht komt.

Dorien

Mariëlle stelt leuke en diverse vragen vanuit verschillende invalshoeken met oprechte nieuwsgierigheid en interesse naar de persoon die tegenover haar zit! Wat ik ook sterk van haar vond is dat ze echt zocht naar waar de behoefte van mij lag, dit resulteerde af en toe in een momentje nadenken en een verdiepende vraag of oefening, echt fijn om zo dieper in jezelf te graven en uitgedaagd te worden! 

Ik heb geleerd dat het soms onzekerheid oplevert als het gaat om het volgen van je interesses, maar dat je je eigen gevoel mag volgen en vertrouwen. 

Anoniem