Marion Neggers

Senior coach en oprichter Coachweb

Je bouwt geen bedrijf. Je bouwt mensen en mensen bouwen jouw bedrijf!

Als zij aanwezig is verveel je je nooit. In individuele gesprekken, in groepen of vanaf het podium weet zij in een oogwenk de vinger op de zere plek te leggen.

Met veel humor en enthousiasme is zij in elke omgeving op haar plek. Ze verstaat de kunst om wanneer nodig je een schop onder de kont te geven, een arm om je schouder te slaan maar is ook niet bang je op je nummer te zetten als de situatie dat vereist. Met veel liefde voor het vak zwaait zij de scepter van het bedrijf.

In eerste instantie dacht ik wat een mooi mens maar wat een energie.
Hoe ga ik daarin om met mijn fibromialgie.
Maar het waren mooie gesprekken, met kijken naar mogelijkheden, spiegelen en vooral ook positief.
Wat een mooi mens ben je Marion en wat heb je het verdiend te zijn waar je nu staat!!!
Je bent de strik op de cadeautjes die ik heb ontvangen uit mijn omgeving!

Margret van Galen

Wat ik fijn vind aan Marion is dat ze op maat luistert naar mijn verhaal en daar de hulp op afstemt. Ze is duidelijk over waar ik informatie vandaan kan halen en hoe ik meer in kan zetten op inhoudelijk werk voor mezelf en voor de toekomst.

Marion is een kei in de ander in z’n waarde laten en een positieve richting geven.  

Gerry Jans

Marion heeft mij precies genoeg ‘uitdaging’ gegeven om mijn motieven en gevoelens nog eens onder de loep te nemen en precies voldoende ‘afstand’ om mij zelf de puntjes te laten verbinden en vanuit mezelf antwoorden te ontdekken. Ik besef nu pas een beetje dat ik me voorheen altijd redelijk passief op de arbeidsmarkt heb bewogen.

Ik raad iedereen aan om deze spiegel eens voor te laten houden. Daarnaast zal dit een opmaat zijn naar meer ‘eigenaarschap’ van mijn eigen carrière; Mijn keuzes zullen bewuster gemaakt worden. Dommer (of slechter) kan je er in elk geval niet uit komen volgens mij. 

 

Frank