Marion Neggers

Senior coach en oprichter Coachweb

Je bouwt geen bedrijf. Je bouwt mensen en mensen bouwen jouw bedrijf!

Hoe werk ik: Ik werk resultaatgericht. Ik vind het heerlijk om samen ergens naartoe te werken en daag mijn kandidaten altijd uit om de randen van hun comfortzone op te zoeken. Dat is de plek waar groei ontstaat. Ik geniet als mensen inzien dat ze vaak veel meer kunnen dan ze voor mogelijk houden. Ik word blij van mensen met ambitie.

Als coach werk ik graag met leidinggevenden en directieteams omdat daar de verandering start die leidt tot zakelijke en persoonlijke groei.

Mijn missie: Coaching moet op de kaart bij bedrijven. Veel bedrijven zijn gewend om enkel te trainen maar training zorgt niet altijd voor groei en verandering. Training ondersteund met coaching heeft veel meer impact. Ik laat bedrijven graag zien dat ze hiermee hun medewerkers beter en sneller kunnen ontwikkelen en dat ze hiermee dus ook kosten besparen.

Mijn specialisaties: Ik zie snel patronen in gedrag en leer mijn kandidaten patronen te herkennen en daar waar nodig te doorbreken of veranderen. ik werk graag met directie en MT leden. Dan gaat het vaak om veranderprocessen binnen het bedrijf. Elk veranderproces start met persoonlijke ontwikkeling en van daaruit teamontwikkeling. (Persoonlijk) Leiderschap draait vaak om soft skills.  Speciaal voor deze groep hebben we het Liberating Leadership programma opgenomen in ons assortiment van trainingen.

Technieken die ik inzet: Ik heb veel verschillende technieken in mijn toolbox. Ik werk graag met het onderbewuste en het quantumveld. Ik geloof in simpele technieken die niet alleen voor de directie maar ook voor de medewerkers kunnen worden ingezet. Denk hierbij aan DISC en NLP. Ik ben opgeleid om gedragspatronen te herkennen en te doorbreken. Ik gebruik datgene wat het snelst leidt tot resultaat.

Mijn achtergrond: Ik heb een financiële achtergrond en heb in het bankwezen jarenlang teams gebouwd. Ik ben altijd nieuwsgierig naar het gedrag van mensen en waar dat gedrag uit voortkomt. Ik ben praktisch van aard en HBO opgeleid. Verschillende coachopleidingen gevolgd in binnen en buitenland en een master loopbaankunde gedaan om loopbaanvragen nog beter te kunnen beantwoorden.

Naast mijn werk: Blijf ik nieuwsgierig. Ik daag mezelf graag uit om nieuwe dingen te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten. Ik ben dol op reizen en heb nog een mooie lijst met plekken die ik wil bezoeken. Allemaal plekken waar je lekker en gezond kunt eten want voeding is mijn tweede passie. Ik werk bij mooi weer in de tuin, maak wandelingen en geniet van mijn kleinkinderen.

In eerste instantie dacht ik wat een mooi mens maar wat een energie.
Hoe ga ik daarin om met mijn fibromialgie.
Maar het waren mooie gesprekken, met kijken naar mogelijkheden, spiegelen en vooral ook positief.
Wat een mooi mens ben je Marion en wat heb je het verdiend te zijn waar je nu staat!!!
Je bent de strik op de cadeautjes die ik heb ontvangen uit mijn omgeving!

Margret van Galen

Wat ik fijn vind aan Marion is dat ze op maat luistert naar mijn verhaal en daar de hulp op afstemt. Ze is duidelijk over waar ik informatie vandaan kan halen en hoe ik meer in kan zetten op inhoudelijk werk voor mezelf en voor de toekomst.

Marion is een kei in de ander in z’n waarde laten en een positieve richting geven.  

Gerry Jans

Marion heeft mij precies genoeg ‘uitdaging’ gegeven om mijn motieven en gevoelens nog eens onder de loep te nemen en precies voldoende ‘afstand’ om mij zelf de puntjes te laten verbinden en vanuit mezelf antwoorden te ontdekken. Ik besef nu pas een beetje dat ik me voorheen altijd redelijk passief op de arbeidsmarkt heb bewogen.

Ik raad iedereen aan om deze spiegel eens voor te laten houden. Daarnaast zal dit een opmaat zijn naar meer ‘eigenaarschap’ van mijn eigen carrière; Mijn keuzes zullen bewuster gemaakt worden. Dommer (of slechter) kan je er in elk geval niet uit komen volgens mij. 

 

Frank