Marjon van der Kraan

Coach/trainer

Met energie naar je werk en met energie thuiskomen!

Hoe werk ik: Ik werk positief, intuïtief en oplossingsgericht. Vanuit gelijkwaardigheid, eigen verantwoordelijkheid en eenvoud ga ik graag op zoek naar jouw potentie.

Mijn missie: Is mensen, teams en organisaties in een veranderende wereld in hun kracht zetten, waardoor hun bestaan zowel privé als maatschappelijk zinvol en succesvol zal zijn.

Mijn specialisaties: Loopbaanontwikkeling (persoonlijke ontwikkeling, re-integratie en outplacement)| Communicatie en Feedback| Leefstijl (duurzame vitaliteit) | Teamontwikkeling | Stress en Burn-out (preventie)

Technieken die ik inzet: Insights Discovery | ACT | Geweldloze Communicatie |Biografisch Coachen | NLP | Mindfulness

Mijn achtergrond: Na mijn studie HTS- Bedrijfskader ben ik 15 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven in verschillende commerciële functies in de modebranche. Sinds 1997 ben ik werkzaam als zelfstandig ondernemer. In 2003 heb ik besloten een switch te maken in mijn carrière omdat ik meer diepgang wilde in mijn werk. Na een lange tijd met veel plezier met de buitenkant bezig geweest te zijn, koos ik nu voor de binnenkant van de mens. Ik ben een 4-jarige opleiding gaan volgen tot Psychodynamisch Therapeut. Deze brede opleiding heeft mij veel inzichten gegeven op het gebied van coaching, therapie en training. Verder heb ik de afgelopen jaren veel nascholingen gedaan. De combinatie van coaching en training geven de diepgang waar ik graag mee werk.
Door mijn commerciële achtergrond ben ik resultaatgericht. Met deze bagage begeleid ik individuen, teams en organisaties.

Naast mijn werk: Krijg ik veel energie van mijn gezin, mijn vrienden, wandelen (met onze hond Bodhi), sporten, lezen en reizen. Juist de combinatie van actief bezig zijn en af en toe de rust opzoeken geven mij de balans die ik nodig heb.

Ik vind de samenwerking met Marjon zeer plezierig. Ik had vanaf het begin het gevoel dat we op een lijn zaten en daar waar dat niet het geval was wist ik dat ik uitgedaagd kon worden. Ik heb de antwoorden gekregen die ik zocht en kan zeker weer wat stappen vooruit maken. Spannend om te gaan doen, maar absoluut zeer wenselijk.

Voor zij die zoekende zijn in hun huidige carrière of zij die opzoek willen naar een nieuwe uitdaging is dit zeker aanbevelenswaardig.

Rob van Nieuw Amerongen

Ik vind het heel fijn om met Marjon te praten. Ze verdiept zich echt in je en heeft goede ideeën en antwoorden op de vragen en problemen. Het loopbaantraject vind ik een goede eerste stap om meer inzicht te krijgen in jezelf en tips en ideeën te krijgen hoe je je verder wil ontwikkelen.

Het loopbaantraject heeft mij opgeleverd dat ik meer inzicht in mezelf heb gekregen en keuzes kan maken. Daarnaast heb ik ook tips en tools gekregen hoe interessant te zijn en te blijven voor de arbeidsmarkt. 

Milly van Maanen

Ik vond de samenwerking met Marion zeer goed. Ze luisterde naar wat ik te vertellen had en waar ik tegen aan liep. Marjon is heel positief ingesteld en kan dit ook over brengen op anderen. Ze heeft mij laten inzien dat ondanks weinig werkervaring ik ook wel degelijk vaardigheden heb geleerd bij mijn huidige werk en deze belangrijk zullen zijn bij mijn volgende carrière stap.

Sifra