Merel van Veenendaal

Coach/trainer

Een sterk managementteam is de sleutel tot succes!

Ze laat je anders naar dingen kijken. Af en toe een tikkeltje ondeugend om jou jouw grenzen te laten uitbreiden. Met haar directe aanpak draait ze er niet omheen en zet ze jou terug in jouw eigen spotlight.

Vanuit oprechte nieuwsgierigheid verstaat zij de kunst om met een flinke dosis lef vanuit verwarring een oplossing te creëren.

Merel heeft mij van veel goede feedback voorzien en heeft zich flexibel opgesteld. Het loopbaantraject heeft mij veel opgeleverd, namelijk: Een nieuwe baan, inzichten in mezelf, inzicht in mijn omgeving, een betere cv en LinkedIn, een verhaal bij mijn sollicitatie.

Jeroen

Ik vind de samenwerking met Merel prettig en gelijkwaardig. Het loopbaantraject heb ik als deskundig, inspirerend en eerlijk/ open ervaren.

Ik heb nu meer richting en ben beter gemotiveerd om concrete stappen te ondernemen.

Marieke

Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. Merel is een hele leuke enthousiaste coach, ze is flexibel en kan met je meedenken. Ze heeft goeie ideeën en de kwaliteit om je te motiveren en stimuleren. 

Josephine Broeders

Ik vond de samenwerking heel prettig, Merel is een hele lieve en fijne vraag. Erg benaderbaar, straalt rust en zekerheid uit. Het loopbaantraject heeft mij veel helderheid, balans en rust in mijn hoofd opgeleverd. Vooral als je door de bomen het bos niet meer ziet raad ik het traject aan, je wordt met beide benen op de grond gezet en bewandeld een pad waardoor je veel meer inzicht krijgt in en jezelf en wat mogelijk is. Ik heb geleerd dat stap voor stap prima is, i.p.v. van 1 naar 100 gaan. 

Sanne