Gratis ontwikkeladvies voor 45-plusser

Ben jij 45-plus en heb jij een baan, maar vraag je je af of je wel op de juiste plek zit? Of misschien ben je nu nog wel tevreden met je werk maar twijfel je over de toekomst. Ga jij dit doen tot aan je pensioen? Maar ook wanneer je gewoon tevreden bent over je baan, kun je een afspraak maken voor een loopbaanadvies.

Contact opnemen voor meer informatie

Wat je vraag ook is, wanneer je 45-plus bent en een baan hebt, is er de mogelijkheid om samen met een loopbaanadviseur eens te kijken naar jouw behoeften en kwaliteiten.

Tijdens een aantal gesprekken wordt er een persoonlijk ontwikkelingsplan gemaakt. Hierin wordt beschreven wat de acties zijn die je kunt ondernemen en wat de mogelijkheden zijn om met plezier aan het werk te blijven tot aan je pensioen. Alles wat tijdens deze gesprekken besproken wordt, blijft vertrouwelijk tussen jou en de loopbaanadviseur. Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft hiervoor een subsidieregeling. Zolang er nog budget is, kun je een afspraak maken voor een loopbaanadvies.

Samen realiseren we groei!
Customers and coaches connected 

In a nutshell

  • 4 uur loopbaancoaching
  • Vertrouwelijke gesprekken
  • Situatieschets
  • Persoonsprofiel: competenties, kwaliteiten en vaardigheden
  • Toekomstoriëntatie: welke richting ga jij op in de toekomst?
  • Persoonlijk ontwikkelplan

Wat gaan we doen?

Na een intakegesprek koppelen wij jou aan een loopbaanprofessional die samen met jou aan de slag gaat. Je brengt kwaliteiten en belemmeringen in kaart en kijkt welke wensen er voor de toekomst zijn. Dat kan zijn gezond de eindstreep halen, ontwikkelen binnen jouw huidige baan of een complete switch. Jij hebt de regie en gesprekken zijn vertrouwelijk tussen jou en jouw loopbaancoach.

Wanneer doe je mee?

Wat is het resultaat

Een persoonlijk ontwikkelplan wat jij de komende periode kunt volgen om jouw gestelde doelen te halen.

 

Voor wie?

Voor medewerkers die in de leeftijdsgroep 45+ vallen en minimaal 12 uur werkzaam zijn. Medewerkers kunnen zichzelf aanmelden of worden getipt door hun werkgever. Deelnemers maken gebruik van een subsidieregeling. Hierdoor is het loopbaantraject helemaal gratis. Wacht niet te lang met aanmelden want deze regeling is van kracht zolang er nog subsidie beschikbaar is.

 

Wat moet je doen?

Wil jij jouw loopbaan eens goed onder de loep nemen en jouw mogelijkheden in kaart brengen dan is dit jouw kans. In het onderstaande formulier kun jij jezelf aanmelden. Wij gaan dan alles voor jou regelen zodat jij je alleen maar hoeft te focussen op jouw persoonlijke groei. 

 

 

Ben jij toe aan praktische handvatten voor jouw loopbaan?

Dan is dit het moment om je in te schrijven!

Aanmeldformulier gratis ontwikkeladvies 45+