Onze professionals

Je bouwt geen bedrijf. Je bouwt mensen en mensen bouwen jouw bedrijf!

Coaching moet op de kaart bij bedrijven. Veel bedrijven zijn gewend om enkel te trainen maar training zorgt niet altijd voor groei en verandering. Training ondersteund met coaching heeft veel meer impact. Ik laat bedrijven graag zien dat ze hiermee hun medewerkers beter en sneller kunnen ontwikkelen en dat ze hiermee dus ook kosten besparen.

Als coach werk ik graag met leidinggevenden en directieteams omdat daar de verandering start die leidt tot zakelijke en persoonlijke groei.

 

Marion Neggers

Senior coach/oprichter Coachweb

Leiderschap start met persoonlijke ontwikkeling

Ik kom graag verrassend uit de hoek en werk resultaatgericht! Ik laat ondernemers en leidinggevenden zien hoe ze effectief kunnen communiceren en zichzelf en hun teams kunnen ontwikkelen. Ik ben gedreven en weet van nature de vinger snel op de zere plek te leggen.

De enige die jouw succes in de weg staat ben je zelf. Ik geloof dat je met een beetje hulp de beste versie van jezelf kunt ontdekken. Samen vaardigheden ontwikkelen om effectief leiding te geven. Om dat te bereiken gebruik ik graag een combinatie van coaching en trainingstechnieken.

Eric Bolwerk

Master trainer/senior coach

Met energie naar je werk en met energie thuiskomen!  

Ik zet graag mensen, teams en organisaties in een veranderende omgeving in hun kracht. Daardoor wordt hun bestaan, zowel privé als zakelijk, zinvol en succesvol.

Ik geef je helderheid om in beweging te komen en ondersteun je om de keuzes te maken die voor jou belangrijk zijn, zodat jij echt kunt doen wat bij jou past.

Ik werk positief, intuïtief en oplossingsgericht. Vanuit gelijkwaardigheid, eigen verantwoordelijkheid en eenvoud ga ik graag op zoek naar jouw potentie.

 

Marjon van der Kraan

Coach/trainer

Blijf de regie houden over je eigen loopbaan!

Ik heb een passie voor groei van mensen en organisaties. In mijn (team-) coaching en HR-advisering staat ‘communicatie van binnen naar buiten’ centraal, want als je vertelt wat je bezighoudt en wat je waarden zijn ontstaat er meer vertrouwen en verbinding met elkaar. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om regie te nemen over je loopbaan.

Ik werk graag met HR professionals en hoogopgeleiden die dreigen vast te lopen in hun baan en privé situatie. In mijn coaching maak ik vaak gebruik van de natuur en breng ik je letterlijk in beweging.

 

Maureen Bolwerk

Loopbaan coach/trainer

Heb het lef om te falen en de moed om opnieuw te beginnen

Persoonlijke groei heeft al altijd mijn interesse gehad. Om die interesse te voeden volgde ik automatisch trainingen en cursussen, zo ook uiteenlopende coach-opleidingen. In mijn werk als loopbaanspecialist wilde ik steeds weer de mens àchter de werkvraag leren kennen. Coach worden was geen bewuste keuze, dat ontwikkelde zich gaandeweg. Ik ben coach gebleven omdat ik blij word van de twinkel in de ogen van mijn kandidaten wanneer ze zichzelf durven waarderen met alles dat ze zijn. En omdat ik niet in een hokje pas.

Ik werk graag met hoogopgeleide en eigenwijze mensen die, net als ik, niet in een hokje passen.

Marielle van Duijnhoven

Coach/trainer

Het mooiste dat je kunt worden is jezelf!

Ik kom vaak in beeld als er al veel gebeurd is in het leven van mijn kandidaten. Ik houd ervan te onderzoeken waar iemand blij van wordt om dan samen een plan van aanpak te maken om de gestelde doelen te bereiken.

Ik geef je zelfvertrouwen en sta gedurende het hele traject naast je. Ik help je doorzetten en durf aan elke werkgever als het nodig is een werkervaringsplaats te vragen. Samen boeken we resultaten. Ik gebruik mijn lef en doorzettingsvermogen om jou op weg te helpen. Ik word graag ingezet op re-integratievraagstukken en 2e- spoortrajecten.

 

Helen Akkerman

Re-integratiecoach/loopbaancoach

Een sterk managementteam is de sleutel tot succes!

Ik sta er keer op keer versteld van de verandering die mensen door kunnen maken wanneer ze echt met zichzelf aan de slag gaan. Dat is zo’n mooi proces en is tegelijkertijd zo dapper en kwetsbaar. En om dat te kunnen faciliteren blijf ik me ontwikkelen zodat ik ze steeds weer nieuwe tools kan bieden en kan experimenteren met nieuwe werkvormen!

Ik word graag ingezet bij team- en managementontwikkeling. Ik maak gebruik van instrumenten die een helder inzicht geven van talenten en vaardigheden van alle teamleden met als doel het bouwen van goed werkende organisaties.

 

 

 

 

 

Merel van Veenendaal

Coach/trainer

Vrij zijn om te doen wat past!

Mijn cliënt voelt zich al wat langer geblokkeerd op een aantal zaken en heeft tegelijkertijd een duidelijk verlangen om het leven te leven dat bij hem of haar past, met meer vanzelfsprekendheid. Vaak is er sprake van chronische stress en wordt er een bepaalde ‘urge’ gevoeld om iets te doorbreken.

Ik werk met een unieke en beproefde techniek met software om in het onderbewuste patronen en blokkades te neutraliseren. In je kracht vanuit de kern!

Ik word graag ingezet voor Burn-out/Bore-out begeleiding en loopbaanvraagstukken.

 

 

 

 

 

Angelique van den Donk

Coach/counselor/loopbaanbegeleider

Je kunt pas echt jezelf zijn als je jezelf kent! En accepteert…

Mijn grootste kracht is dat ik de snelle manier van denken en schakelen van hoogbegaafden en andersdenkenden herken, begrijp en zelf toepas en deze ook op een heldere manier aan anderen kan uitleggen.

Ik kan duidelijk en goed onder woorden brengen wat de kwaliteiten, maar ook de valkuilen van hoogbegaafdheid zijn. Door hierover bewustwording en inzicht te brengen, ga je jezelf (her)kennen en accepteren. Dit doe ik door heel praktisch en doelgericht samen met jou te werken om jou stappen te laten maken in je persoonlijke ontwikkeling en groei. Hiervoor kies ik altijd een persoonlijke behandelmethode op maat die het beste aansluit bij jou en jouw verwachtingen, zodat jij niet alleen je kwaliteiten weer ziet, maar ze ook weet toe te passen in je voordeel.

En dan kan ook jij weer de beste versie van jezelf zijn!

Monique van Kemenade

Loopbaancoach/specialist hoogbegaafdheid