Marion Neggers

“The definition of insanity is doing the same thing over and over and expecting different results.”   – Albert Einstein

Ik geloof in anders denken en anders doen. Ik geloof in de combinatie training met persoonlijke coaching. Een traject waarbij de deelnemer maximaal begeleid wordt en de training niet in de onderste lade verdwijnt. We maken resultaat afspraken met de deelnemer en het bedrijf en we koppelen de trainer en de persoonlijke coach aan elkaar zodat er optimaal gewerkt kan worden aan persoonlijke groei. Wij rusten pas als het resultaat bereikt is. Dat onderscheid ons van andere aanbieders van training en coaching.

De medewerkers van het bedrijf zijn het allergrootste kapitaal. Zij zorgen voor het bedrijfsresultaat. In deze snel veranderende wereld wil je medewerkers die groeien en flexibel zijn. Slimme bedrijven investeren in de persoonlijke groei van hun medewerkers. Wij leveren graag maatwerk voor deze slimme bedrijven.

Ik ben trots op ons team van coaches en trainers. We hebben alle expertises in huis en blijven onszelf ontwikkelen. Dat zijn we verplicht aan onze deelnemers. Pratice what you preach is hier standaard.

Nieuwsgierig naar wat we voor je kunnen betekenen. Dan drink ik graag een kop koffie met je!

Onze professionals

Je bouwt geen bedrijf. Je bouwt mensen en mensen bouwen jouw bedrijf!

Coaching moet op de kaart bij bedrijven. Veel bedrijven zijn gewend om enkel te trainen maar training zorgt niet altijd voor groei en verandering. Training ondersteund met coaching heeft veel meer impact. Ik laat bedrijven graag zien dat ze hiermee hun medewerkers beter en sneller kunnen ontwikkelen en dat ze hiermee dus ook kosten besparen.

Als coach werk ik graag met leidinggevenden en directieteams omdat daar de verandering start die leidt tot zakelijke en persoonlijke groei.

 

Marion Neggers

Senior coach/oprichter Coachweb

Leiderschap start met persoonlijke ontwikkeling

Ik kom graag verrassend uit de hoek en werk resultaatgericht! Ik laat ondernemers en leidinggevenden zien hoe ze effectief kunnen communiceren en zichzelf en hun teams kunnen ontwikkelen. Ik ben gedreven en weet van nature de vinger snel op de zere plek te leggen.

De enige die jouw succes in de weg staat ben je zelf. Ik geloof dat je met een beetje hulp de beste versie van jezelf kunt ontdekken. Samen vaardigheden ontwikkelen om effectief leiding te geven. Om dat te bereiken gebruik ik graag een combinatie van coaching en trainingstechnieken.

Eric Bolwerk

Master trainer/senior coach

Met energie naar je werk en met energie thuiskomen!  

Ik zet graag mensen, teams en organisaties in een veranderende omgeving in hun kracht. Daardoor wordt hun bestaan, zowel privé als zakelijk, zinvol en succesvol.

Ik geef je helderheid om in beweging te komen en ondersteun je om de keuzes te maken die voor jou belangrijk zijn, zodat jij echt kunt doen wat bij jou past.

Ik werk positief, intuïtief en oplossingsgericht. Vanuit gelijkwaardigheid, eigen verantwoordelijkheid en eenvoud ga ik graag op zoek naar jouw potentie.

 

Marjon van der Kraan

Coach/trainer

Blijf de regie houden over je eigen loopbaan!

Ik heb een passie voor groei van mensen en organisaties. In mijn (team-) coaching en HR-advisering staat ‘communicatie van binnen naar buiten’ centraal, want als je vertelt wat je bezighoudt en wat je waarden zijn ontstaat er meer vertrouwen en verbinding met elkaar. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om regie te nemen over je loopbaan.

Ik werk graag met HR professionals en hoogopgeleiden die dreigen vast te lopen in hun baan en privé situatie. In mijn coaching maak ik vaak gebruik van de natuur en breng ik je letterlijk in beweging.

 

Maureen Bolwerk

Loopbaan coach/trainer

Heb het lef om te falen en de moed om opnieuw te beginnen

Persoonlijke groei heeft al altijd mijn interesse gehad. Om die interesse te voeden volgde ik automatisch trainingen en cursussen, zo ook uiteenlopende coach-opleidingen. In mijn werk als loopbaanspecialist wilde ik steeds weer de mens àchter de werkvraag leren kennen. Coach worden was geen bewuste keuze, dat ontwikkelde zich gaandeweg. Ik ben coach gebleven omdat ik blij word van de twinkel in de ogen van mijn kandidaten wanneer ze zichzelf durven waarderen met alles dat ze zijn. En omdat ik niet in een hokje pas.

Ik werk graag met hoogopgeleide en eigenwijze mensen die, net als ik, niet in een hokje passen.

Marielle van Duijnhoven

Coach/trainer

Het mooiste dat je kunt worden is jezelf!

Ik kom vaak in beeld als er al veel gebeurd is in het leven van mijn kandidaten. Ik houd ervan te onderzoeken waar iemand blij van wordt om dan samen een plan van aanpak te maken om de gestelde doelen te bereiken.

Ik geef je zelfvertrouwen en sta gedurende het hele traject naast je. Ik help je doorzetten en durf aan elke werkgever als het nodig is een werkervaringsplaats te vragen. Samen boeken we resultaten. Ik gebruik mijn lef en doorzettingsvermogen om jou op weg te helpen. Ik word graag ingezet op re-integratievraagstukken en 2e- spoortrajecten.

 

Helen Akkerman

Re-integratiecoach/loopbaancoach

Een sterk managementteam is de sleutel tot succes!

Ik sta er keer op keer versteld van de verandering die mensen door kunnen maken wanneer ze echt met zichzelf aan de slag gaan. Dat is zo’n mooi proces en is tegelijkertijd zo dapper en kwetsbaar. En om dat te kunnen faciliteren blijf ik me ontwikkelen zodat ik ze steeds weer nieuwe tools kan bieden en kan experimenteren met nieuwe werkvormen!

Ik word graag ingezet bij team- en managementontwikkeling. Ik maak gebruik van instrumenten die een helder inzicht geven van talenten en vaardigheden van alle teamleden met als doel het bouwen van goed werkende organisaties.

 

 

 

 

 

Merel van Veenendaal

Coach/trainer

Samen blokkades doorbreken!

Mijn cliënt voelt zich al wat langer geblokkeerd op een aantal zaken en heeft tegelijkertijd een duidelijk verlangen om het leven te leven dat bij hem of haar past, met meer vanzelfsprekendheid. Vaak is er sprake van chronische stress en wordt er een bepaalde ‘urge’ gevoeld om iets te doorbreken.

Ik werk met een unieke en beproefde techniek met software om in het onderbewuste patronen en blokkades te neutraliseren. In je kracht vanuit de kern!

Ik word graag ingezet voor Burn-out/Bore-out begeleiding en loopbaanvraagstukken.

 

 

 

 

 

Angelique van den Donk

Coach/counselor/loopbaanbegeleider

Je kunt pas echt jezelf zijn als je jezelf kent! En accepteert…

Mijn grootste kracht is dat ik de snelle manier van denken en schakelen van hoogbegaafden en andersdenkenden herken, begrijp en zelf toepas en deze ook op een heldere manier aan anderen kan uitleggen.

Ik kan duidelijk en goed onder woorden brengen wat de kwaliteiten, maar ook de valkuilen van hoogbegaafdheid zijn. Door hierover bewustwording en inzicht te brengen, ga je jezelf (her)kennen en accepteren. Dit doe ik door heel praktisch en doelgericht samen met jou te werken om jou stappen te laten maken in je persoonlijke ontwikkeling en groei. Hiervoor kies ik altijd een persoonlijke behandelmethode op maat die het beste aansluit bij jou en jouw verwachtingen, zodat jij niet alleen je kwaliteiten weer ziet, maar ze ook weet toe te passen in je voordeel.

En dan kan ook jij weer de beste versie van jezelf zijn!

Monique van Kemenade

Loopbaancoach/specialist hoogbegaafdheid

Iedereen voegt iets toe. Altijd!

Als coach help ik je te ontdekken waar jij iets toevoegt in het grote geheel. Dansen in het moment en de focus houden op jouw doelen.

Ik ben teamcoach en benader mensen vanuit contact op een manier die mensen als warm en laagdrempelig ervaren. Respecteren van wat al aanwezig is en dát vergroten, want iedereen voegt altijd iets toe!

Met mijn achtergrond in Sociologie op het gebied van Arbeid -en Organisatie Management, begrijp ik de dynamiek tussen mensen goed. Mijn werkwijze kenmerkt zich door het aanreiken van praktische handvaten die je direct kunt toepassen op een positieve en originele manier. 

 

Sharita van Gent

Teamcoach/trainer

Een goede presentatie begint met jou als authentieke spreker!

Mijn missie is om mensen in hun kracht te laten staan als openbaar spreker. Ieder heeft zijn eigen stem en zijn eigen stijl.

Ik geef je vertrouwen in je eigen unieke verhaal en stem. Ik werk opbouwend, out-focust en ik reik je de kennis, inzichten en oefeningen aan om de authentieke spreker in jou te ontwikkelen.

Ik houd van contact met mensen en ik ben nieuwsgierig naar wat hen drijft en gelukkig maakt. In mijn training en coaching kijk ik altijd naar wat jij op dat moment nodig hebt om een stap verder te komen en jouw comfortzone te verbreden.

Loek Daemen

Coach/trainer

Opruimen kost minder tijd dan zoeken

Ik ben Hetty Smits en sinds 2018 werkzaam als officemanager bij Coachweb, een baan die precies bij mij past.

Organiseren en plannen zijn mijn grootste talenten. Daarom ben ik het ideale eerste aanspreekpunt voor onze klanten en een goede ondersteuning voor onze trainers en coaches. 

Hetty Smits

Officemanager

Als je gelooft dat je het kan ben je al halverwege!

Mijn naam is Iris Verstegen en sinds 2021 ben ik werkzaam bij Coachweb.

Samen met Hetty Smits onze officemanager zorg ik ervoor dat de dagelijkse gang van zaken op kantoor perfect verloopt en dat onze klanten zich welkom voelen bij ons.

Ik verzorg 3 dagen in de week de front- en backoffice bij Coachweb.

Iris Verstegen

Medewerker front- en backoffice

Zonder actie bestaat er geen groei!

Ik ben Jeske Wapstra en werk bij Coachweb als Junior Marketeer. Naast mijn werk studeer ik Technische Bedrijfskunde omdat ik het interessant vind om te kijken hoe een bedrijf groot wordt en blijft.

Ik hou me voornamelijk bezig met de Website en social media van Coachweb. 

Jeske Wapstra

Junior Marketeer