Missie en Visie

Iedereen kan groeien. Daar geloven we heilig in. Onze missie is dan ook: mensen succesvol(ler) maken! Leiders, maar ook ‘volgende’ medewerkers.

Zo doen we dat:
We ontdekken potentie, ontwikkelen soft skills en bieden maatwerk leiderschapsprogramma’s aan. Daarnaast trainen we niet alleen, maar begeleiden we. Met andere woorden: we zorgen dat het geleerde beklijft en volwaardig onderdeel wordt van de persoonlijke ontwikkeling.

Dat alles in het licht van onze visie: ‘Training levert waardevolle inzichten, trainen + coaching zorgt voor gedragsverandering, permanente groei en resultaat’ Daarom dragen coach en trainer bij ons samen de verantwoording voor een succesvol eindresultaat.

DE JUISTE MATCH

Niemand is hetzelfde. Daarom zoeken we de professional die het beste bij jou en je onderneming past. Dat zorgt voor maatwerk en kwaliteit voor de lange termijn.

GEEN EXTRA KOSTEN

Uw vergoeding aan ons betreft puur de activiteiten van onze coach of trainer. Intakegesprekken, matchconsultatie, overhead… Zorgen wij voor!

TEVREDENHEIDSGARANTIE

We zijn pas tevreden als jij het bent. Bereiken we (nog) niet het gewenste resultaat? Dan zijn we dus nog niet klaar. Samen de schouders eronder!

OVER COACHWEB

Iedereen heeft kwaliteiten. Maar welke? En welke potenties kunnen we nog verder uitbouwen? Neem van ons aan: we kunnen véél meer uit onszelf halen. Dat geldt dus ook voor jou en je mensen! Dat is dan ook het grootste doel van onze trainers en coaches.

We zijn ambitieus, inventief en praktisch ingesteld. We werken persoonlijk, voelen ons betrokken en zijn de betrouwbare partner die je zoekt. Het belangrijkste ingrediënt van onze werkwijze: plezier!

Want plezier is nogal altijd de beste route naar meer werkvreugde en dus rendement.

Natuurlijk zijn kennis en kunde belangrijk in een professionele loopbaan. Maar zachte aspecten (soft skills) zijn net zo onmisbaar. Sterker nog, het zijn vaak juist de persoonlijke vaardigheden die het verschil maken tussen succes of geen succes. Onze trainers en coaches spelen daar op in en halen het beste in mensen naar boven!

Werkwijze

Je zoekt een trainer of coach, maar niet zomaar een! Het moet iemand zijn die bij je past, begrijpt wat voor bedrijf je runt en hoe je medewerkers in elkaar steken. We beloven je alvast: wij hebben de juiste trainer/coach voor je. Onze match consultant zorgt voor de juiste professional op de juiste plek.

Diezelfde match consultant maakt een plan dat past bij je vraag. Maatwerk dus! Je kunt binnen 24 uur een voorstel van ons verwachten, plus een uitnodiging voor een (nog steeds vrijblijvend) kennismakingsgesprek.

Daarna gaan we aan de slag. Met doelen voor vaardigheden, competenties, tips & tricks en meer. Maar ook: met het eigen maken daarvan. Want alleen dan raken je medewerkers los van hun oude patronen en ontstaan significante en structurele verbeteringen.

COACHWEB
Frontstraat 4B
5405 AK  Uden
088 801 0400

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring

Copyright © 2018 Coachweb | designed by Made in Uden Uw adres voor grafisch ontwerp en webdesign