Sharita van Gent

Teamcoach/trainer

Iedereen voegt iets toe. Altijd!

Hoe werk ik: Ik maak snel contact en kom daardoor tot de kern van het vraagstuk. Alles is bespreekbaar, ik schrik niet zo snel en laat mensen altijd in hun waarde. Mijn werkwijze kenmerkt zich door het aanreiken van praktische handvaten die je direct kunt toepassen. Daar voeg ik positiviteit en originaliteit aan toe.

Mijn missie: Als coach help ik je te ontdekken waar jij iets toevoegt in het grote geheel. Dansen in het moment en de focus houden op jouw doelen.  

Mijn specialisaties:  Teamontwikkeling | Persoonlijke ontwikkeling | Loopbaanontwikkeling | Communicatievraagstukken | Presentatievaardigheden

Technieken die ik inzet: Co-Active coaching | DISC | NLP | Motiverende Gespreksvoering | Transactionele Analyse

Mijn achtergrond: Als kind paste ik niet altijd goed in een groep. Ik voelde me vaak een buitenbeentje. Juist dit anders zijn heeft mij flexibel gemaakt, ik zorgde dat ik overal een beetje paste én tegelijk mezelf bleef. Nog steeds ben ik gefascineerd door groepen mensen. Al die verschillende mensen met hun eigenaardigheden die bij elkaar komen. De dynamiek is soms ingewikkeld en juist dat vind ik zo leuk aan het werken met mensen. Ik ga met mensen op zoek hoe zij met die ingewikkeldheden kunnen omgaan en tegelijkertijd trouw blijven aan zichzelf. 

Met mijn achtergrond in Sociologie op het gebied van Arbeid -en Organisatie Management, begrijp ik de dynamiek tussen mensen goed. Na mijn studie heb ik diverse verdiepende en gecertificeerde coachopleidingen gevolgd.

Als teamcoach benader ik mensen vanuit contact op een manier die mensen als warm en laagdrempelig ervaren. Respecteren van wat al aanwezig is en dát vergroten. 

Iedereen voegt iets toe. Altijd!

Naast mijn werk: Ik woon samen met mijn man in Rotterdam en behalve teamcoach ben ik ook intervisor en een bevlogen amateur kok. In mijn vrije tijd omring ik mij graag met vrienden en familie, ik wandel graag met mijn blije Labrador, ik lees alles wat los en vast zit en theater, kunst en muziek kunnen mij erg bekoren. Het meest toffe dat ik in mijn leven heb gedaan, is parachutespringen.