DISC-analyse

Menselijke relaties zijn overal. Op het werk met collega’s, thuis met gezin en familie, in je relatie… En allemaal hebben we onze eigen stijl van communiceren en handelen. De vraag is: is dat altijd effectief? Het antwoord ontdekken we via een DISC-analyse.

Met DISC breng je je gedragsvoorkeuren in kaart. Je hebt helder hoe jij dingen doet en hoe je communiceert. Je leert je af te stemmen op een ander. Het resultaat: meer begrip en minder irritaties. DISC is een mooi instrument om bijvoorbeeld teamwork een energie-injectie te geven. Immers, als teamleden weten waar ieders voorkeuren liggen, spreken ze elkaar gemakkelijker en op de juiste manier aan. Er ontstaat beweging!

Ben je leidinggevende, dan is DISC een doeltreffend instrument, waarmee jij jezelf en je team kunt coachen en laten groeien.
DISC is een digitale analyse. Na afloop ontvang je een uitgebreid rapport en een nabespreking van 1 uur met een gecertificeerde coach.

Kosten € 295 (exclusief btw)

Talent Motivatie Analyse (TMA)

De TMA talentenanalyse is een ideaal gereedschap voor vraagstukken over selectie, ontwikkeling, mobiliteit, beroepskeuze en re-integratie. De TMA Talentenanalyse geeft een goed beeld van de situatie: we meten bijvoorbeeld niet minder dan 22 drijfveren, 44 talenten en 53 competenties.

Mensen excelleren als ze werk doen dat dicht bij hun ware aard ligt. Dan zijn ze namelijk optimaal gemotiveerd, effectief en succesvol. Dit is het belangrijkste uitgangspunt van de TMA Talentenanalyse: we zetten je kandidaat op de troon die hem past. We maken een objectieve, opbouwende en diepgaande analyse van drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden.

De talentenanalyse duurt ongeveer een uur. In die tijd beantwoordt de kandidaat vragen (online) en reageert hij op stellingen en gedragsitems. Zo ontrafelen we zijn ware drijfveren. De uitkomsten verbinden en analyseren we, met als resultaat een gedetailleerd rapport en een uitgebreide nabespreking met een van onze certificeerde coaches. Indien gewenst geeft de coach een terugkoppeling aan de werkgever.

Kosten € 595 (exclusief btw)

Outplacement

Een dreigend ontslag, bijvoorbeeld door een reorganisatie of arbeidsconflict, is altijd een gevoelige zaak. Outplacement kan zorgen voor een positieve afwikkeling van zo’n traject. Het doel van outplacement: de werknemer helpen bij het vinden van een nieuwe, passende baan. Tijdens het outplacementtraject leert de medewerker zijn kwaliteiten kennen en geven we hem of haar tips en tools om zichzelf te presenteren op de arbeidsmarkt.

Een gemiddeld outplacementtraject heeft een doorlooptijd van ongeveer 6 maanden, maar in de praktijk is het altijd maatwerk. Anders gezegd: onze begeleiding houdt pas op, als de werknemer een nieuwe baan gevonden heeft. Dat geeft zekerheid voor alle partijen. We werken nauw samen met de werknemer en bouwen aan een solide vertrouwensbasis. Tegelijk koppelt de coach de professionele voortgang continu terug aan de werkgever.

Bars behandeling(en)

Wil jij ook rust in je hoofd?

Naast onze trainingen en coaching bieden wij nu ook Bars behandelingen aan. Deze behandelingen kunnen echt een uitkomst bieden aan mensen die drukte en chaos ervaren in hun hoofd (een ‘vol’ hoofd) en/of veel stress hebben of veel aan het piekeren zijn en daardoor slecht kunnen slapen. Elke Bars behandeling is uniek en de resultaten kunnen bij  elke behandeling en per persoon verschillend zijn, maar de volgende resultaten worden meestal snel behaald:

  • Beter kunnen slapen (doorslapen)
  • Beter uitgerust opstaan
  • Rust in het hoofd ( de chaos is verstilt of zelfs verdwenen)
  • Lichamelijke klachten verminderen en/of verdwijnen
  • Winter en lichte depressie sterk vermindert of verdwijnt
  • Gevoel van totale lichamelijke ontspanning

Een Bars behandeling helpt jou loslaten wat jou al zolang onbewust belemmerd of tegen houdt in je leven zonder dat je daar actief en bewust zelf mee aan de slag hoeft.

Coaching is key

Investeren in training, zonder te zorgen dat je het geleerde ook echt in praktijk brengt. Dat is toch zonde? Bij Coachweb zorgen we dat je investering écht waarde krijgt. Bij ons weet je zeker dat het geleerde (training) onderdeel wordt van jouw werkwijze (coaching). Sterker nog: we helpen je om jezelf iedere dag te blijven uitdagen, waarbij je nieuwe vaardigheden je helpen. Excuses? Die verdwijnen naar de achtergrond. Wat voortaan centraal staat, is het resultaat.

Samen realiseren we groei!
Customers and coaches connected 

 

Wanneer zet je coaching in?

Coaching betekent groei. Groeien kan een hele uitdaging zijn. Soms is het bijvoorbeeld lastig om je spreekwoordelijke voet van de rem te halen. Je bent niet tevreden met de huidige situatie. Je zit niet lekker in je vel, of misschien maak je je we zorgen om een dreigend (arbeids)conflict. Je weet dat het anders moet en dat wil je ook, maar hoe?

Tijd om een coach in te schakelen. Om samen te kijken naar wie jij bent. Waar ben je goed in? Wat doe je graag? Maar ook: waar belemmer je jezelf? Hoe reëel zijn je toekomstdromen? Je coach helpt je jezelf beter te leren kennen. Jullie brengen in kaart wat belangrijk voor je is onderzoeken wat jouw kracht voor anderen is. Zo krijg je zicht op je talenten en ambities en leg je de basis voor je persoonlijke actieplan!

Een coach die bij je past

Coachweb biedt een aantal coachingspakketten aan. Jij kiest simpelweg het pakket dat bij je past. Ook zorgen we voor een coach die je begrijpt en met wie je een klik hebt. Natuurlijk zijn ze allemaal hoogopgeleid en aangesloten bij brancheverenigingen, maar minstens zo belangrijk is een goede match. Tijdens een (vrijblijvend) intakegesprek maak je nader kennis met de coach die we voor je selecteren. Als je coach bij je past, starten we het traject!