Subsidietrajecten

Lopende subsidies

Via deze pagina(en de nieuwsbrief) houden wij je graag op de hoogte van de lopende subsidies!

Ontwikkeladvies NL leert door

Let op! Nieuwe subsidieregeling
Na het ontwikkeladvies NL leert door komt er weer ruimte voor een nieuwe volledig gesubsidieerde ontwikkeladviesregeling.

Beschikbaar voor mensen met een opleidingsniveau tot en met MBO 2. Ben jij op zoek naar jouw plek op de arbeidsmarkt? Twijfel je of je wel op de juiste plek zit? Ben je op zoek naar een nieuwe baan. Of wil je heel graag gewoon eens een reëel beeld van jouw mogelijkheden en kansen?
Dan past dit helemaal bij jou.

Tijdens het traject gaan we op zoek naar antwoorden op jouw loopbaanvragen.

 

Stap subsidie

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 1 januari 2022 een STAP-budget van maximaal € 1.000 euro aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Mensen kunnen deze subsidie gebruiken voor een sterkere positie op de arbeidsmarkt. De subsidie heet STAP. Dit staat voor Stimulans ArbeidsmarktPositie. – Rijksoverheid

We zijn hard bezig om ons programma voor het stapbudget op te stellen. Zodra er meer informatie over deze subsidie is zal dit zo snel mogelijk met jou gedeeld worden. Hou de site en nieuwsbrief goed in de gaten om op de hoogte te blijven!

 

Gratis loopbaanadvies voor rijksmedewerkers

Iedere rijksmedewerker die drie jaar of langer in dienst is heeft het recht om eenmaal per vijf jaar een vertrouwelijke loopbaanscan te doen. Je kunt Via het A+O fonds Rijk, hiervoor een subsidie aanvragen van maximaal € 1.500 (exclusief btw).

Je kunt een loopbaanadvies aangaan zonder tussenkomst van je leidinggevende, zodat je zelf bepaalt wat je met het loopbaanadvies doet.
Mogelijk houd je het voor jezelf en trek je je eigen plan, of je kaart het aan bij je jaarlijkse loopbaangesprek. Anonimiteit is in ieder geval verzekerd.

Wil je aan de slag met je loopbaan? 

Grijp je kans en vraag een loopbaanadvies aan via het A+O fonds Rijk.