Talent Motivatie Analyse (TMA)

Neem contact op

Talent Motivatie Analyse (TMA)

De TMA talentenanalyse is een ideaal gereedschap voor vraagstukken over selectie, ontwikkeling, mobiliteit, beroepskeuze en re-integratie. De TMA Talentenanalyse geeft een goed beeld van de situatie: we meten bijvoorbeeld niet minder dan 22 drijfveren, 44 talenten en 53 competenties.

Mensen excelleren als ze werk doen dat dicht bij hun ware aard ligt. Dan zijn ze namelijk optimaal gemotiveerd, effectief en succesvol. Dit is het belangrijkste uitgangspunt van de TMA Talentenanalyse: we zetten je kandidaat op de troon die hem past. We maken een objectieve, opbouwende en diepgaande analyse van drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden.

De talentenanalyse duurt ongeveer een uur. In die tijd beantwoordt de kandidaat vragen (online) en reageert hij op stellingen en gedragsitems. Zo ontrafelen we zijn ware drijfveren. De uitkomsten verbinden en analyseren we, met als resultaat een gedetailleerd rapport en een uitgebreide nabespreking met een van onze certificeerde coaches. Indien gewenst geeft de coach een terugkoppeling aan de werkgever.

 

Heb je vragen over TMA talentenanalyse of wil je jezelf inschrijven?

Neem contact met ons op.

Coaching is key

Investeren in training, zonder te zorgen dat je het geleerde ook echt in praktijk brengt. Dat is toch zonde? Bij Coachweb zorgen we dat je investering écht waarde krijgt. Bij ons weet je zeker dat het geleerde (training) onderdeel wordt van jouw werkwijze (coaching). Sterker nog: we helpen je om jezelf iedere dag te blijven uitdagen, waarbij je nieuwe vaardigheden je helpen. Excuses? Die verdwijnen naar de achtergrond. Wat voortaan centraal staat, is het resultaat.

Samen realiseren we groei!
Customers and coaches connected 

Wanneer zet je coaching in?

Coaching betekent groei. Groeien kan een hele uitdaging zijn. Soms is het bijvoorbeeld lastig om je spreekwoordelijke voet van de rem te halen. Je bent niet tevreden met de huidige situatie. Je zit niet lekker in je vel, of misschien maak je je we zorgen om een dreigend (arbeids)conflict. Je weet dat het anders moet en dat wil je ook, maar hoe?

Tijd om een coach in te schakelen. Om samen te kijken naar wie jij bent. Waar ben je goed in? Wat doe je graag? Maar ook: waar belemmer je jezelf? Hoe reëel zijn je toekomstdromen? Je coach helpt je jezelf beter te leren kennen. Jullie brengen in kaart wat belangrijk voor je is onderzoeken wat jouw kracht voor anderen is. Zo krijg je zicht op je talenten en ambities en leg je de basis voor je persoonlijke actieplan!

Een coach die bij je past

Coachweb biedt een aantal coachingspakketten aan. Jij kiest simpelweg het pakket dat bij je past. Ook zorgen we voor een coach die je begrijpt en met wie je een klik hebt. Natuurlijk zijn ze allemaal hoogopgeleid en aangesloten bij brancheverenigingen, maar minstens zo belangrijk is een goede match. Tijdens een (vrijblijvend) intakegesprek maak je nader kennis met de coach die we voor je selecteren. Als je coach bij je past, starten we het traject!