The future of Leadership

Markant Uden

 

 

Het jaarlijks Coachweb-event in Theater Markant.
The future of Leadership!

1 Oktober was ons jaarlijks coachweb event, een avondvullend programma in Theater Markant in Uden.
Onder het genot van een glaasje bubbels werden de gasten ontvangen, waarna om half 8 de avond werd gestart door onze avondvoorzitter Eric Bolwerk.
Een drietal zeer inspirerende sprekers nam ons mee in hun visie over leiderschap.
Peter ten Wolde liet ons zien dat het beeld wat wij hebben wordt beïnvloed door wat de media ons laat zien. Wij laten ons leiden door het beeld wat ons wordt voorgehouden in plaats van te kijken naar de echte feiten.
Professor Erik Franck nam ons mee in persoonlijk leiderschap en de 4 hefbomen hiervan: zelfkennis, zelfbewustzijn, zelfcontrole en zelfcompassie.
Marion Neggers vertelde over het effect van soft skills en de do’s en dont’s hiervan.
Natuurlijk was er na afloop nog de mogelijkheid om gezellig na te praten en te discussiëren over de onderwerpen die waren besproken.

Wil jij er volgend jaar bij zijn?

Noteer dan vast in je agenda

Donderdag 1 oktober 2020

Ontmoet onze sprekers van 1 oktober 2019

Eric Bolwerk
Avondvoorzitter

Als coach en trainer begeleid Eric ondernemers bij hun persoonlijke groei en de groei van hun bedrijf. Hij is een verbinder in hart en nieren en zal als avondvoorzitter de deelnemers en de sprekers blijven prikkelen. Met zijn humor en enthousiasme nodigt hij het publiek uit de comfortzone te verlaten en kennis met elkaar te delen.

Peter ten Wolde
Factfulness

Een praktische methode voor kritisch denken

De Factfulness presentatie van Peter ten Wolde is zowel privé als zakelijk een uitermate relevant onderwerp in deze onstuimige tijden van vluchtig nieuws en een geglobaliseerde wereld die steeds sneller verandert. Factfulness biedt de mindset voor de organisatie van de toekomst.

Professor Erik Franck
Persoonlijk leiderschap

 In zijn presentatie belicht professor Franck de vier hefbomen van persoonlijk leiderschap: zelfkennis, zelfbewustzijn, zelfcontrole en zelfcompassie. Laat deze inspirerende en interactieve presentatie een eerste opstap zijn naar meer evenwicht en geluk.

Marion Neggers
De kracht van soft skills

De huidige wereld van werk verandert snel. Digitale innovatie verandert de manier waarop we werken. In haar presentatie laat Marion je de do’s en dont’s van soft skills zien. Dat doet ze met de nodige humor want als we onszelf altijd serieus nemen valt er weinig te lachen.

De beste coach bestaat niet… de beste match wel!

In onze optiek bestaat ‘de beste coach’ niet. We geloven namelijk niet in eenzijdige kwaliteit. Waar we wel in geloven, is samenwerken. Met jou! Dankzij de klik tussen jou en je trainer/coach ontstaat er een vruchtbare basis voor groei. En ja, dán kunnen we samen de wereld aan.

Samen realiseren we groei!
Customers and coaches connected

Informatie

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur voor ontvangst en registratie. Het programma start om 19.30 uur en wordt om 22.30 uur afgesloten met een netwerkborrel. NB: de eindtijd is onder voorbehoud, het event kan wat uitlopen door enthousiasme van de sprekers.

Deelnemen

Je kunt deelnemen aan dit event door het bestellen van een ticket. De ticket voor The future of leadership is gratis (dit is exclusief drankjes).

 

 Bevestiging en toegangsbewijs

Je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging en ticket per e-mail via onze ticketpartner Eventbrite. . Neem dit e-ticket mee als toegangsbewijs naar The future of leadership.

 

Aanmeldvoorwaarden

Aangezien er veel vraag is en wij graag lege stoelen voorkomen, ga je bij aanschaf van een ticket automatisch akkoord met het feit dat er bij een no show een bedrag van €50,- in rekening gebracht wordt.

Afmelden kan natuurlijk volledig kosteloos tot 48 uur van te voren.

Vragen?

Bel ons dan gerust

088 80 10 400 of mail naar info@coachweb.org