Trainingen

Groei realiseer je samen

Training en coaching, is dat niet hetzelfde? We horen de vraag regelmatig. In onze optiek is het antwoord duidelijk: nee. Training en coaching zijn verschillende dingen. En tegelijk vormen ze een gouden tandem. De combinatie van trainen en coachen zorgt voor gedragsverandering, permanente groei en resultaat.

Onze trainers delen hun kennis en kunde met jou als deelnemer. Ze leren je vaardigheden die je nodig hebt om je functioneren positief te veranderen. Onze trainers vullen je gereedschapskist.

Wat heb je aan gereedschap, als niemand je vertelt hoe je het kunt gebruiken? Onze coaches gaan een slag dieper. Zij maken je bewust van je gedrag, je normen en waarden. Ze leren hoe jij je nieuwe vaardigheden kunt inzetten. Je bent klaar voor persoonlijke groei. 

Daarnaast werken we met mentoren. Zij zijn je aanspreekpunt in je dagelijkse praktijk. Pluk je nog steeds de vruchten van je nieuwe vaardigheden? Wandel je nog op de uitgestippelde route? Vaak is je mentor je leidinggevende of een andere vertrouwenspersoon binnen je eigen organisatie.

Incompany Trainingen

Is jouw ontwikkelvraag een combinatie van verschillende trainingen of heb je een specifieke ontwikkel behoefte dan maken wij een training op maat die past bij jouw organisatie op nagenoeg elke gewenste locatie en tijdstip. Om de effectiviteit van deze maatwerktrainingen nog verder te vergroten combineren we elke training met persoonlijke coaching

Trainingsaanbod

Authentiek in je loopbaan

Zet jij al je talenten in tijdens het werken?

Deze training gaat door waar traditionele ontwikkel- en loopbaantrajecten stoppen. We gaan voorbij het rationeel verkennen van competenties en voorbij het hoofd-weten, maar zoeken intuïtief naar jouw eigenheid.

 

Beter solliciteren

Het maken van een indrukwekkende eerste indruk. Dat kan zijn met een onderscheidende motivatiebrief en CV of tijdens de eerste fysieke kennismaking waarbij je jezelf presenteert.

Het uitgangspunt is altijd dat die 1e indruk past bij jouw persoonlijkheid. We leren je graag hoe jij de concurrentie achter je kunt laten door gericht en krachtig de arbeidsmarkt te betreden.

Coachend Leiderschap

De focus ligt op de ontwikkeling en persoonlijke groei van je medewerkers.

Je ontwikkelt aanwezige kwaliteiten waarbij de uitdaging en het plezier verder toeneemt waardoor de bedrijfsresultaten automatisch verbeteren. Je wordt uiteindelijk een effectieve, coachend leidinggevende.’

Feedback geven en ontvangen

Leren effectief feedback te geven en ontvangen, zonder de onderlinge relatie te verstoren. Je krijgt praktische handvatten om je verbaal én non-verbaal te versterken. Je kunt daarbij de juiste structuur aanbrengen in een gesprek.

Gesprekstechnieken voor leidinggevenden

Het verhogen van de effectiviteit tijdens verschillende soorten gesprekken. Hebben de gesprekken die je voert niet altijd het gewenste resultaat, dan kun je je effectiviteit in gespreksvoering verhogen door het volgen van de training “gesprekstechnieken voor leidinggevenden”.

Medewerkers in beweging krijgen zonder de onderlinge relatie te verstoren.

Insights Discovery

Beter met elkaar leren afstemmen?

Insights Discovery is het kloppend hart van veel van onze leeroplossingen. Een toegankelijk kleurenmodel dat in combinatie met een persoonlijk Insights Discovery profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen.

Door middel van de Insights Discovery training ontwikkel je een gemeenschappelijke taal die iedereen begrijpt.

Liberating Leadership

Hoe blijf je presteren in een sterk veranderende omgeving?

In deze training leer je effectieve manieren om de medewerkers uit te dagen en support te bieden zodat iedereen zijn/haar volledige potentieel kan benutten. Je leert succesvolle teams te bouwen en te sturen op resultaat. Deze training is met name geschikt voor ervaren leidinggevenden.

Ondernemersvaardigheden

Het optimaliseren van het bedrijfsresultaat door het aanbrengen van focus op een voor jou rendabele doelgroep in de markt.

Je krijgt inzicht in de specifieke behoeftes van jouw doelgroep en in de geldstromen binnen jouw bedrijf. Daarnaast werken we aan persoonlijke effectiviteit en leiderschap van jou in de rol van ondernemer

Persoonlijke effectiviteit

Het vergroten van jouw persoonlijke impact op jouw (werk) omgeving. Je leert hoe jij jouw talenten het beste kunt inzetten zodat je vele malen effectiever bent in jouw werk.

Je werkt aan aan een positieve mindset waardoor je in staat bent, doelgericht en succesvol te handelen.

 

Praktisch Leidinggeven

Hoe benut je jouw specifieke kwaliteiten om je team effectiever in te zetten?

In deze training praktisch leidinggeven leren we je, jouw talenten effectief in te zetten. We gaan aan de slag met effectieve manieren van communiceren. We leren je hoe jij jouw team kunt motiveren, inspireren en uitdagen tot groei.

Situationeel leidinggeven

Het leren en kunnen toepassen van de juiste leiderschapsstijl, afgestemd op de omstandigheden en de behoeftes van de medewerker. Op deze manier motiveer en stimuleer je jouw medewerkers in hun ontwikkeling en groeit hun betrokkenheid en productiviteit.

Deze training is vooral geschikt voor (aankomend) leidinggevenden en teamleiders

Stoppen met pleasen

No more bullshit! Als jij ook gezien en gehoord wilt worden en dat jouw mening of wensen of verlangens er ook mogen zijn, dan zal jij degene moeten zijn die verandert!

Achter please-gedrag zitten altijd bewuste en/of onbewuste belemmerende overtuigingen. Deze gaan we opzoeken, achterhalen en samen met jou bekijken hoe je deze kan vervangen door nieuwe, positievere overtuigingen.

Middle management

Beschik jij over de kwaliteiten om je team naar een het gewenste resultaat te leiden?

Productiviteitsverbetering op de afdeling door het realiseren van persoonlijke- én teamontwikkeling door het groei in de benodigde competenties. Een veelzijdige opleiding waarin zowel voorzien wordt in theoretische kennis maar vooral in een begeleiding van het realiseren van een persoonlijk leerdoel.

Moed om te falen

Wil jij leren minder te piekeren over mogelijke gevolgen en meer ontspannen leven in het nu?

Hoe reageer jij op een spectaculaire flater? Met weglachen, voorzichtig om je heen kijken in de hoop dat het niemand is opgevallen– of nog beter – doen alsof er niets is gebeurd?

Het doel van deze training is om meer zorgeloosheid te ervaren.

Voeren van ontwikkel- en beoordelingsgesprekken

Het ontwikkelen van medewerkers door inzet van effectieve functionerings en beoordelingsgesprekken.

Je leert jouw medewerkers te motiveren, hun sterke punten verder uit te bouwen en aan de slag te gaan met verbeterpunten.

Onze belofte

We nemen de verantwoordelijkheid voor een goed eindresultaat.
We garanderen dat we de doelen voor groei (die we samen bepalen) ook daadwerkelijk realiseren.

Één loket

 

100% match

 

Resultaatgarantie

 

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Wat heb je nodig om verder te groeien? Waar liggen jouw kwaliteiten, jouw uitdagingen en jouw ontwikkelpunten. Waar kunnen we je helpen? Allemaal vragen die bij de intake naar voren komen. Met maar een doel maatwerk creeren voor jouw persoonlijke groei. Want als jij groeit groeit jouw omgeving mee. Of je nou op zoek bent naar Leiderschapsontwikkeling, praktische ondernemerskennis of een korte vaardigheidstraining. Bij ons ben je aan het juiste adres. Hieronder vind je een greep uit onze populaire trainingen. Heb je specifieke vragen of probleemstellingen, schroom dan niet en nodig ons aan tafel. We delen onze kennis graag. Samen maken we de wereld mooier.

Samen realiseren we groei!
Customers and coaches connected 

Onze unieke werkwijze

Wij vinden trainen alleen niet effectief genoeg. Training is een kunstje dat je kunt leren, maar als het spannend wordt, vallen we vaak terug in ons oude gedrag. Om daadwerkelijk tot verbetering te komen, is borging nodig van alles wat je tijdens de training leert. Je gebrúikt je kennis en maakt het onderdeel van je persoonlijke gedrag. Om dat te bereiken, is alleen training onvoldoende. Coaching is hierbij de sleutel. Wat de trainer je leert, breng je samen met een coach in praktijk. Daarbij hebben de coach en de trainer niet alleen een inspanningsverplichting, maar zijn ze samen met jou verantwoordelijk voor het resultaat en creëren we maximaal rendement op jouw investering. Daar worden wij blij van!

Voordat we samen aan de slag gaan, kom je langs voor een intakegesprek (of wij komen naar jou toe). We bepalen je uitdagingen en benoemen samen duidelijke doelen. Waar wil je naartoe? Hoe wil je als persoon (en collega) groeien? Die doelen zijn later de criteria om je vooruitgang te bepalen en de samenwerking te evalueren. Herinner ons gerust aan onze resultaatgarantie!

 

De beste coach bestaat niet… de beste match wel!

In onze optiek bestaat ‘de beste coach’ niet. We geloven namelijk niet in eenzijdige kwaliteit. Waar we wel in geloven, is samenwerken. Met jou! Dankzij de klik tussen jou en je trainer/coach ontstaat er een vruchtbare basis voor groei. En ja, dán kunnen we samen de wereld aan.

Intake gesprek

Wie zijn wij? En nog belangrijker: wie ben jij? Hoe kunnen we elkaar helpen en versterken? Ook al is dit onze eerste (vrijblijvende) kennismaking; gooi gerust al je wensen en verwachtingen op tafel. Zo weten wij wat we van je kunnen verwachten. Als tegenprestatie komen wij met kritische vragen: ben je bereid om in de spiegel te kijken? Durf je je kwaliteiten, maar ook je valkuilen te erkennen? En, heel belangrijk: wie van onze coaches past het beste bij je?

Jouw traject

Jouw traject, en dus niet van iemand anders. Dat menen we: bij ons vind je geen standaard modules en kant-en-klare one size fits all trainingen. We draaien het liever om: jij bent onze standaard. Om jou heen bouwen we een traject dat het beste bij je past. Zo weten we zeker dat jij een ambassadeur wordt van hetgeen we je aanbieden. Ieder traject is een effectieve combinatie van training en coaching.

Trainingen

Aan het roer van iedere training staat een professionele trainer. Naast hem staat een belangrijke stuurman: de coach. Samen zorgen ze dat het geleerde onderdeel wordt van jouw werkwijze. Voordat een training start, ontvang je informatie. Over de training, maar ook over de mensen met wie je te maken krijgt, zoals de trainer en de coach. Met je inloggegevens kun je alvast een kijkje nemen in de digitale leeromgeving. Daar vind je onder andere informatie over een goede voorbereiding en kun je je trainer alvast vragen stellen.

Coaches

Zoals iedere deelnemer uniek is, hebben ook onze coaches hun eigen, specifieke eigenschappen en talenten. Ze zijn dan ook niet in hokjes te plaatsen. Wel delen we ze in drie categorieën (of niveaus) in: basis, master en top. Zo hebben we altijd de expert met de juiste bagage voor jouw ontwikkelvraag.

Garantie op het resultaat

Bij Coachweb vinden we het vreemd dat ondernemingen veel geld investeren in de groei van hun medewerkers zonder dat daar een garantie tegenover staat. Als de deelnemers de training gevolgd hebben is aan de inspanningsverplichting voldaan. Ongeacht het resultaat. Bij Coachweb doen we dat anders. We spreken vooraf een einddoel af en stoppen pas als dat einddoel behaald is. Dat geeft zekerheid voor het bedrijf en voor de medewerkers. Dat zorgt voor groei en maakt ons uniek in de markt.

Kennismaken?

Ben jij bereid om in de spiegel te kijken? Durf je je kwaliteiten, maar ook je valkuilen te erkennen? Tijdens een vrijblijvend intake gesprek kijken we hoe we elkaar kunnen helpen en versterken. Tevens wordt er gekeken welk van onze coaches het beste bij jou past. 

Let’s grow!