Ben jij klaar voor de volgende stap?

Wat heb je nodig om verder te groeien? Waar liggen jouw kwaliteiten, jouw uitdagingen en jouw ontwikkelpunten. Waar kunnen we je helpen? Allemaal vragen die bij de intake naar voren komen. Met maar een doel maatwerk creeren voor jouw persoonlijke groei. Want als jij groeit groeit jouw omgeving mee. Of je nou op zoek bent naar Leiderschapsontwikkeling, praktische ondernemerskennis of een korte vaardigheidstraining. Bij ons ben je aan het juiste adres. Hieronder vind je een greep uit onze populaire trainingen. Heb je specifieke vragen of probleemstellingen, schroom dan niet en nodig ons aan tafel. We delen onze kennis graag. Samen maken we de wereld mooier.

Samen realiseren we groei!
Customers and coaches connected 

Ons actueel aanbod

Groei realiseer je samen

Training en coaching, is dat niet hetzelfde? We horen de vraag regelmatig. In onze optiek is het antwoord duidelijk: nee. Training en coaching zijn verschillende dingen. En tegelijk vormen ze een gouden tandem. De combinatie van trainen en coachen zorgt voor gedragsverandering, permanente groei en resultaat.

Onze trainers delen hun kennis en kunde met jou als deelnemer. Ze leren je vaardigheden die je nodig hebt om je functioneren positief te veranderen. Onze trainers vullen je gereedschapskist.

Wat heb je aan gereedschap, als niemand je vertelt hoe je het kunt gebruiken? Onze coaches gaan een slag dieper. Zij maken je bewust van je gedrag, je normen en waarden. Ze leren hoe jij je nieuwe vaardigheden kunt inzetten. Je bent klaar voor persoonlijke groei. 

Daarnaast werken we met mentoren. Zij zijn je aanspreekpunt in je dagelijkse praktijk. Pluk je nog steeds de vruchten van je nieuwe vaardigheden? Wandel je nog op de uitgestippelde route? Vaak is je mentor je leidinggevende of een andere vertrouwenspersoon binnen je eigen organisatie.

Onze belofte

We nemen de verantwoordelijkheid voor een goed eindresultaat.
We garanderen dat we de doelen voor groei (die we samen bepalen) ook daadwerkelijk realiseren.

Één loket

We bieden je training en coaching op het gebied van communicatie, leiderschap, carrièreontwikkeling, sales, teamontwikkeling, ondernemerschap, branding/marketing en nog veel meer. Bovendien leren we je niet alleen wát, maar ook hóe. 

100% match

Iedereen is anders. Ook jij hebt een voorkeur voor een type trainer of leermethode. Dat bepaalt zelfs voor een groot deel het succes dat je gaat boeken. Daarom koppelen we je aan een coach die bij je past, je aanvoelt en je begrijpt. Kortom: iemand die weet wat jij nodig hebt voor jouw persoonlijke groei.

Resultaatgarantie

Onze coaches en trainers zijn gekwalificeerde specialisten. Maar hun diploma’s aan de muur zeggen ons niet alles. We geloven veel meer in de kracht van training PLUS coaching. Het geleerde (training) verdwijnt niet in een la of kast, maar wordt onderdeel van jou als persoon (coaching). Resultaat is dan een logisch gevolg.

Onze unieke werkwijze

Wij vinden trainen alleen niet effectief genoeg. Training is een kunstje dat je kunt leren, maar als het spannend wordt, vallen we vaak terug in ons oude gedrag. Om daadwerkelijk tot verbetering te komen, is borging nodig van alles wat je tijdens de training leert. Je gebrúikt je kennis en maakt het onderdeel van je persoonlijke gedrag. Om dat te bereiken, is alleen training onvoldoende. Coaching is hierbij de sleutel. Wat de trainer je leert, breng je samen met een coach in praktijk. Daarbij hebben de coach en de trainer niet alleen een inspanningsverplichting, maar zijn ze samen met jou verantwoordelijk voor het resultaat en creëren we maximaal rendement op jouw investering. Daar worden wij blij van!

Voordat we samen aan de slag gaan, kom je langs voor een intakegesprek (of wij komen naar jou toe). We bepalen je uitdagingen en benoemen samen duidelijke doelen. Waar wil je naartoe? Hoe wil je als persoon (en collega) groeien? Die doelen zijn later de criteria om je vooruitgang te bepalen en de samenwerking te evalueren. Herinner ons gerust aan onze resultaatgarantie!

 

De beste coach bestaat niet… de beste match wel!

In onze optiek bestaat ‘de beste coach’ niet. We geloven namelijk niet in eenzijdige kwaliteit. Waar we wel in geloven, is samenwerken. Met jou! Dankzij de klik tussen jou en je trainer/coach ontstaat er een vruchtbare basis voor groei. En ja, dán kunnen we samen de wereld aan.

Intake gesprek

Wie zijn wij? En nog belangrijker: wie ben jij? Hoe kunnen we elkaar helpen en versterken? Ook al is dit onze eerste (vrijblijvende) kennismaking; gooi gerust al je wensen en verwachtingen op tafel. Zo weten wij wat we van je kunnen verwachten. Als tegenprestatie komen wij met kritische vragen: ben je bereid om in de spiegel te kijken? Durf je je kwaliteiten, maar ook je valkuilen te erkennen? En, heel belangrijk: wie van onze coaches past het beste bij je?

Jouw traject

Jouw traject, en dus niet van iemand anders. Dat menen we: bij ons vind je geen standaard modules en kant-en-klare one size fits all trainingen. We draaien het liever om: jij bent onze standaard. Om jou heen bouwen we een traject dat het beste bij je past. Zo weten we zeker dat jij een ambassadeur wordt van hetgeen we je aanbieden. Ieder traject is een effectieve combinatie van training en coaching.

Trainingen

Aan het roer van iedere training staat een professionele trainer. Naast hem staat een belangrijke stuurman: de coach. Samen zorgen ze dat het geleerde onderdeel wordt van jouw werkwijze. Voordat een training start, ontvang je informatie. Over de training, maar ook over de mensen met wie je te maken krijgt, zoals de trainer en de coach. Met je inloggegevens kun je alvast een kijkje nemen in de digitale leeromgeving. Daar vind je onder andere informatie over een goede voorbereiding en kun je je trainer alvast vragen stellen.

Coaches

Zoals iedere deelnemer uniek is, hebben ook onze coaches hun eigen, specifieke eigenschappen en talenten. Ze zijn dan ook niet in hokjes te plaatsen. Wel delen we ze in drie categorieën (of niveaus) in: basis, master en top. Zo hebben we altijd de expert met de juiste bagage voor jouw ontwikkelvraag.

Garantie op het resultaat

Bij Coachweb vinden we het vreemd dat ondernemingen veel geld investeren in de groei van hun medewerkers zonder dat daar een garantie tegenover staat. Als de deelnemers de training gevolgd hebben is aan de inspanningsverplichting voldaan. Ongeacht het resultaat. Bij Coachweb doen we dat anders. We spreken vooraf een einddoel af en stoppen pas als dat einddoel behaald is. Dat geeft zekerheid voor het bedrijf en voor de medewerkers. Dat zorgt voor groei en maakt ons uniek in de markt.

Overtuigd?

Mooi zo. Wij ook! Want als je tot hier gelezen hebt, ben je waarschijnlijk écht geïnteresseerd in persoonlijke groei. En wij werken het liefst met oprecht gemotiveerde deelnemers. Genoeg gepraat, tijd voor actie!

Let’s grow!