Way of working

Powered by Coachweb

Waarom WOW

In het bedrijfsleven zijn we altijd op zoek naar verbetering. En dan het liefst verbetering die leidt naar (meer) succes en groei.

Wij snappen dat! Wij weten hoe jouw bedrijf werkt en wat er nodig is om die klus te klaren!

In de kern draait elk bedrijf op zijn medewerkers. De prestaties van die medewerkers zijn sterk gekoppeld aan de kwaliteit van hun leidinggevenden. Staat de groei van de leidinggevenden stil dan staat de organisatie stil. Talentvolle medewerkers hebben niet meer nodig dan het vertrouwen en de aanmoediging van hun leidinggevenden om hun daadwerkelijke talenten in te zetten en te laten groeien.

Daar ontstaat WOW!

Meer informatie over de Way of working

Wanneer zet je coaching in?

Coaching betekent groei. Groeien kan een hele uitdaging zijn. Soms is het bijvoorbeeld lastig om je spreekwoordelijke voet van de rem te halen. Je bent niet tevreden met de huidige situatie. Je zit niet lekker in je vel, of misschien maak je je we zorgen om een dreigend (arbeids)conflict. Je weet dat het anders moet en dat wil je ook, maar hoe?

Tijd om een coach in te schakelen. Om samen te kijken naar wie jij bent. Waar ben je goed in? Wat doe je graag? Maar ook: waar belemmer je jezelf? Hoe reëel zijn je toekomstdromen? Je coach helpt je jezelf beter te leren kennen. Jullie brengen in kaart wat belangrijk voor je is onderzoeken wat jouw kracht voor anderen is. Zo krijg je zicht op je talenten en ambities en leg je de basis voor je persoonlijke actieplan!

Een coach die bij je past

Coachweb biedt een aantal coachingspakketten aan. Jij kiest simpelweg het pakket dat bij je past. Ook zorgen we voor een coach die je begrijpt en met wie je een klik hebt. Natuurlijk zijn ze allemaal hoogopgeleid en aangesloten bij brancheverenigingen, maar minstens zo belangrijk is een goede match. Tijdens een (vrijblijvend) intakegesprek maak je nader kennis met de coach die we voor je selecteren. Als je coach bij je past, starten we het traject!